Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Three Peaks
FELL ON SATURDAY 28 APRIL 2012 AT 10.00 AM
DISTANCE
23.7 MILES
ASCENT
4750 FEET
RACE STATS
WINNER 02:55:58  •  WINNER (F) 03:28:46  •  744 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
232nd
Simon Kelly
04:15:37
+01:19:39
31.2%
272nd
Chris Campbell
04:22:39
+01:26:41
36.6%
285th
Dave Croll
04:23:33
+01:27:35
38.3%
361st
Scott Grant
04:34:16
+01:38:18
48.5%
411th
Neil Alderman
04:40:09
+01:44:11
55.2%
570th
Fiona Hall
05:07:10
+02:11:12
76.6%
DNF
Kevin Pickup
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
03:34:05
John Whiteside
2016
03:37:43
Nick Gaskell
2016
03:54:12
Heath McDonald-Noble
2013
03:54:48
Peter Stobbs
2011
03:57:17
Paul Brown
2013
03:57:26
Dale Grimshaw
2015
03:57:38
Ryan Belshaw
2013
03:59:57
Mick Dobson
2016
04:00:24
James Williamson
2016
04:00:34
David McCabe
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:09:34
Debbie Earnshaw
2014
04:20:54
Molly Ralphson
2017
04:31:09
Kelly Whiteside
2015
04:31:51
Avril Duckworth
2018
04:44:31
Susie Pedder
2016
04:55:24
Fiona Hall
2014
04:55:50
Kerrie-Anne Bretherton
2018
05:03:59
Jenny Garside
2017
05:06:06
Lucy Brown
2016
05:15:41
Nicola Regan
2015
April 2012
29
ROAD
29
FLEETWOOD
ROAD
28
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
28
INGLETON
ULTRA
22
BOLTON
MULTI-TERRAIN
22
ROAD
22
HURST GREEN
TRIATHLON
18
MULTI-TERRAIN
14
FELL
14
SOWERBY BRIDGE
LDWA
08
MULTI-TERRAIN
07
BARLEY
FELL
07
STRACHAN
FELL
01
ROAD