Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Haworth Hobble

FELL ON SATURDAY 10 MARCH 2012 AT 8.00 AM
DISTANCE
32 MILES
ASCENT
4800 FEET
RACE STATS
WINNER 04:18:30  •  WINNER (F) 04:53:59  •  297 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
28th
Jim Garside
05:10:26
+00:51:56
9.4%
46th
Matthew Haworth
05:20:29
+01:01:59
15.5%
63rd
Anthony Hall
05:35:19
+01:16:49
21.2%
186th
Peter Stobbs
06:52:24
+02:33:54
62.6%
FASTEST 10 TAC MEN
04:09:10
Chris Singleton
2015
04:46:30
Mick Dobson
2016
04:49:25
Peter Stobbs
2011
05:10:26
Jim Garside
2012
05:18:03
Kevin Salter
2018
05:20:24
Chris Campbell
2016
05:20:29
Matthew Haworth
2012
05:29:40
Andrew Haworth
2018
05:35:19
Anthony Hall
2012
05:55:17
Steven Spence
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
05:39:19
Debbie Earnshaw
2016
05:55:10
Fiona Hall
2016
06:10:03
Kerrie-Anne Bretherton
2014
06:13:50
Nicola Nuttall
2016
06:18:12
Michelle Brooks
2017
March 2012
31
MULTI-TERRAIN
31
CONISTON
ROAD
27
RAWTENSTALL
FELL
25
SILSDEN
FELL
25
BLACKPOOL
ROAD
18
ST ANNES-ON-SEA
ROAD
18
HEPTONSTALL
FELL
18
ROAD
11
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
11
ROAD
11
BLACKPOOL
ROAD
11
PARTINGTON
ROAD
10
HAWORTH
FELL
04
ROAD
04
LANCASTER
ROAD
03
BLACKPOOL
ROAD