Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Yorkshireman Marathon

FELL RACE ON SUNDAY 12 SEPTEMBER 2010 AT 10.00 AM
DISTANCE
26.2 MILES
ASCENT
3065 FEET
RACE STATS
WINNER 03:22:54  •  WINNER (F) 04:02:14  •  147 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
11th
Paul Brown
03:50:35
+00:27:41
7.5%
17th
Chris Campbell
04:01:24
+00:38:30
11.6%
21st
Matthew Haworth
04:03:05
+00:40:11
14.3%
49th
Dean Ralphson
04:24:31
+01:01:37
33.3%
FASTEST 10 TAC MEN
03:45:24
Paul Brown
2013
03:45:35
Peter Stobbs
2013
03:53:48
Chris Campbell
2013
03:55:28
Mick Dobson
2015
04:03:05
Matthew Haworth
2010
04:13:11
Craig Storozuk
2017
04:13:11
David Fort
2017
04:13:57
Dave Croll
2009
04:14:17
Kevin Salter
2017
04:17:47
Andrew Haworth
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:16:14
Debbie Earnshaw
2014
04:35:09
Kerrie-Anne Bretherton
2013
04:48:19
Michelle Brooks
2015
05:30:35
Jenny Garside
2011
05:44:29
Deborah Stevenson
2016
September 2010
25
ROAD RACE
19
ROAD RACE
18
AMBLESIDE
FELL RACE
12
FELL RACE
12
FELL RACE
04
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE