Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Bronte Way

FELL RACE ON SUNDAY 31 OCTOBER 2010 AT 11.00 AM
DISTANCE
8 MILES
ASCENT
1150 FEET
RACE STATS
WINNER 00:51:52  •  WINNER (F) 01:01:48  •  195 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009  •  2008
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
22nd
Steven Gregory
01:02:11
+00:10:19
11.3%
27th
Dean Ralphson
01:03:13
+00:11:21
13.8%
33rd
Matthew Haworth
01:04:44
+00:12:52
16.9%
37th
Peter Stobbs
01:05:18
+00:13:26
19.0%
41st
Paul Brown
01:06:02
+00:14:10
21.0%
45th (2nd)
Molly Ralphson
01:06:29
+00:14:37
23.1%
63rd
Chris Campbell
01:10:10
+00:18:18
32.3%
86th
Andrew Haworth
01:15:16
+00:23:24
44.1%
95th (11th)
Alison Hoyle
01:16:18
+00:24:26
48.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:00
John Whiteside
2015
01:01:02
Steven Gregory
2012
01:01:49
Dave Potter
2012
01:02:52
Jim Garside
2011
01:03:13
Dean Ralphson
2010
01:03:36
Peter Stobbs
2009
01:03:53
Darren Holland
2013
01:03:53
David McCabe
2016
01:04:00
Paul Brown
2015
01:04:41
Frazer Durris
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
01:06:28
Debbie Earnshaw
2013
01:06:29
Molly Ralphson
2010
01:16:18
Alison Hoyle
2010
01:16:51
Fionnuala Swann
2008
01:17:12
Kerrie-Anne Bretherton
2013
01:17:48
Michelle Brooks
2014
01:28:54
Karen Wood
2012
01:29:09
Rachel Whalley
2012
01:29:11
Autumn Pearson
2012
01:29:33
Ruth Joyce
2015
October 2010
31
WYCOLLER
FELL RACE
31
ACCRINGTON
ROAD RACE
30
LLANBERIS
ROAD RACE
24
HAWORTH
FELL RACE
24
FELL RACE
17
ROAD RACE
17
ROAD RACE
10
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
RELAY
03
ROAD RACE
03
INVERNESS
ROAD RACE