Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Sabden Trail
TRAIL ON WEDNESDAY 20 JUNE 2018 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:37:01  •  WINNER (F) 00:44:45  •  224 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(51 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
6th
Kevin Salter
00:39:01
+00:02:00
2.7%
24th
Tom Cosway
00:42:04
+00:05:03
10.7%
32nd
Martin Greenwood
00:43:16
+00:06:15
14.3%
36th
Paul Brown
00:43:29
+00:06:28
16.1%
41st
Neil Smith
00:43:47
+00:06:46
18.3%
43rd
Stephen Hartley
00:44:06
+00:07:05
19.2%
45th
Kirk Butler
00:44:43
+00:07:42
20.1%
47th
Matthew Little
00:44:48
+00:07:47
21.0%
48th
James Crook
00:44:53
+00:07:52
21.4%
51st
Kevin Fenton-Clough
00:45:01
+00:08:00
22.8%
62nd
Mark Storey
00:46:10
+00:09:09
27.7%
69th
Simon Smith
00:47:05
+00:10:04
30.8%
72nd (4th)
Avril Duckworth
00:47:25
+00:10:24
32.1%
79th
David Howard
00:48:26
+00:11:25
35.3%
87th
John McDonald
00:49:09
+00:12:08
38.8%
89th
Ian Hollas
00:49:17
+00:12:16
39.7%
95th
Stuart Hayton
00:49:44
+00:12:43
42.4%
96th (8th)
Isabel Hartley
00:49:47
+00:12:46
42.9%
99th
Sean Fitzpatrick
00:50:23
+00:13:22
44.2%
108th (11th)
Dawn Tibbs
00:51:56
+00:14:55
48.2%
114th
Phillip Larter
00:52:59
+00:15:58
50.9%
128th (18th)
Emily O'Connor
00:55:07
+00:18:06
57.1%
133rd
Paul Marsden
00:55:44
+00:18:43
59.4%
134th
Allan Boult
00:56:16
+00:19:15
59.8%
135th
Darren Parkinson
00:56:18
+00:19:17
60.3%
137th (22nd)
Helen Beech
00:56:25
+00:19:24
61.2%
138th
Craig Eccles
00:56:27
+00:19:26
61.6%
141st
John Carman
00:56:48
+00:19:47
62.9%
147th
Mark Fawcett
00:57:59
+00:20:58
65.6%
148th
Mark Walsh
00:58:04
+00:21:03
66.1%
150th
Lee Ford
00:58:15
+00:21:14
67.0%
152nd (28th)
Jenny McAndrew
00:58:34
+00:21:33
67.9%
154th
Graham Denney
00:58:43
+00:21:42
68.8%
156th (30th)
Claire Storozuk
00:59:04
+00:22:03
69.6%
158th
Andy Lamb
00:59:13
+00:22:12
70.5%
160th
David Greenwood
00:59:24
+00:22:23
71.4%
163rd (33rd)
Mia Fort
01:00:07
+00:23:06
72.8%
164th
David Fort
01:00:07
+00:23:06
73.2%
170th (38th)
Tracy Parkinson
01:00:55
+00:23:54
75.9%
174th (41st)
Nicola Regan
01:01:40
+00:24:39
77.7%
178th (43rd)
Jill Maxfield
01:02:33
+00:25:32
79.5%
189th (50th)
Karen Windle
01:04:22
+00:27:21
84.4%
198th (56th)
Louise Preston
01:07:14
+00:30:13
88.4%
203rd (60th)
Linda Ensby
01:07:55
+00:30:54
90.6%
205th (62nd)
Jean Baistow
01:09:18
+00:32:17
91.5%
208th (64th)
Charis Rowlands
01:09:45
+00:32:44
92.9%
210th (66th)
Lindsay Whitham
01:10:33
+00:33:32
93.8%
212th (67th)
Sarah Spence
01:11:25
+00:34:24
94.6%
217th
Patricia Beesley
01:15:04
+00:38:03
96.9%
218th (73rd)
Elaine Holdsworth
01:15:05
+00:38:04
97.3%
221st (75th)
Diane Ford
01:17:34
+00:40:33
98.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:39:01
Kevin Salter
2018
00:39:11
Marc Smith
2016
00:41:03
Dave Potter
2013
00:41:24
Luke Turner
2016
00:42:04
Tom Cosway
2018
00:42:39
Paul Brown
2012
00:43:11
Dave Croll
2012
00:43:16
Martin Greenwood
2018
00:43:47
Neil Smith
2018
00:44:06
Stephen Hartley
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
00:46:08
Autumn Pearson
2016
00:46:31
Molly Ralphson
2012
00:46:37
Fiona Hall
2013
00:47:25
Avril Duckworth
2018
00:48:50
Nicola Nuttall
2016
00:49:47
Isabel Hartley
2018
00:51:56
Dawn Tibbs
2018
00:52:09
Kelly Lovick
2017
00:52:16
Susie Pedder
2016
00:55:07
Emily O'Connor
2018
June 2018
30
WHALEY BRIDGE
FELL
24
FELL
24
FELL
24
FELL
24
FELL
24
TRAIL
24
ROAD
23
TRAIL
21
BOLTON ABBEY
TRAIL
21
FELL
20
SABDEN
TRAIL
19
HELMSHORE
FELL
17
FELL
17
FELL
17
FELL
17
PRESTON
MULTI-TERRAIN
17
SETTLE
FELL
16
GREAT LANGDALE
FELL
16
ULTRA
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
ROAD
15
ROAD
15
ROAD
14
ROAD
13
OTLEY
ROAD
13
HOLCOMBE BROOK
FELL
10
CATFORTH
ROAD
10
ROAD
09
FELL
09
BARNOLDSWICK
FELL
09
BARNOLDSWICK
FELL
09
BARNOLDSWICK
FELL
09
BARNOLDSWICK
FELL
09
BARNOLDSWICK
FELL
07
ROAD
07
TRAIL
07
HAWORTH
ROAD
06
MUNGRISEDALE
FELL
03
CONISTON
FELL
03
HUDDERSFIELD
ROAD
03
KIRBY STEPHEN
FELL
02
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
02
KELBROOK
FELL
02
MULTI-TERRAIN
02
ULTRA
02
LLANBERIS
FELL