Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Podium 5K (B)
ROAD ON SATURDAY 10 MARCH 2018 AT 6.30 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:52  •  WINNER (F) 00:17:25  •  58 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2018  •  2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
34th
Ben Stratton
00:20:01
+00:03:09
58.6%
39th
David Howard
00:20:46
+00:03:54
67.2%
42nd (10th)
Abigail Stratton
00:21:22
+00:04:30
72.4%
43rd
Dennis Smith
00:21:30
+00:04:38
74.1%
44th (11th)
Isabel Hartley
00:21:42
+00:04:50
75.9%
50th (16th)
Jenny McAndrew
00:24:08
+00:07:16
86.2%
57th (21st)
Linda Tattersall
00:28:09
+00:11:17
98.3%
58th (22nd)
Autumn Pearson
00:28:16
+00:11:24
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:17:41
Stephen Hall
2016
00:17:53
Nick Gaskell
2017
00:18:00
Dave Lord
2016
00:18:03
Dave Potter
2016
00:18:10
Adam Howard
2016
00:18:26
Kevin Salter
2016
00:18:32
Jamie Osborne
2017
00:19:09
Chris Stanley
2014
00:19:22
Jamie Penswick
2015
00:19:23
Jamie McIlvenny
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:18:31
Christina Singleton
2015
00:19:16
Autumn Pearson
2016
00:20:38
Nicola Nuttall
2016
00:21:22
Abigail Stratton
2018
00:21:42
Isabel Hartley
2018
00:24:08
Jenny McAndrew
2018
00:25:13
Jill Maxfield
2015
00:28:09
Linda Tattersall
2018
March 2018
31
ROAD
30
ROAD
28
MULTI-TERRAIN
27
HAWORTH
FELL
27
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
CONISTON
ROAD
25
MULTI-TERRAIN
25
HEPTONSTALL
FELL
25
TRAIL
25
ROAD
25
ROAD
25
TRAIL
24
STAIR
FELL
24
WYCOLLER
FELL
24
TRAIL
21
FELL
18
BISPHAM
ROAD
18
LANCASTER
ROAD
17
TRAIL
17
TRAIL
17
GUISBOROUGH
ULTRA
11
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
11
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
11
PRESTWICH
TRAIL
11
KEIGHLEY
ROAD
11
TRAWDEN
TRAIL
10
BARROWFORD
ROAD
10
BARROWFORD
ROAD
10
ROAD
10
HAWORTH
FELL
10
FELL
04
KESWICK
FELL
04
MENAI BRIDGE
ROAD
04
MENAI BRIDGE
ROAD
03
X COUNTRY