Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Stan Bradshaw Pendle Round (Shortened)
FELL ON SATURDAY 3 MARCH 2018 AT 11.00 AM
DISTANCE
7.5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:54:03  •  WINNER (F) 01:03:22  •  156 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018
FOOTNOTE †
2018 - Shortened course due to severe show and wind
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
52nd
Mick Dobson
01:09:51
+00:15:48
33.3%
54th
Adam Wallwork
01:10:05
+00:16:02
34.6%
81st
Neil Smith
01:14:31
+00:20:28
51.9%
84th
Tom Cosway
01:14:52
+00:20:49
53.8%
87th (6th)
Fiona Hall
01:15:20
+00:21:17
55.8%
89th (7th)
Fionnuala Swann
01:15:32
+00:21:29
57.1%
104th
Matthew Wilcock
01:18:27
+00:24:24
66.7%
151st (29th)
Emily O'Connor
01:35:29
+00:41:26
96.8%
FASTEST 10 TAC MEN
01:09:51
Mick Dobson
2018†
01:10:05
Adam Wallwork
2018†
01:14:31
Neil Smith
2018†
01:14:52
Tom Cosway
2018†
01:18:27
Matthew Wilcock
2018†
FASTEST 10 TAC LADIES
01:15:20
Fiona Hall
2018†
01:15:32
Fionnuala Swann
2018†
01:35:29
Emily O'Connor
2018†
March 2018
31
ROAD
30
ROAD
28
MULTI-TERRAIN
27
HAWORTH
FELL
27
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
CONISTON
ROAD
25
MULTI-TERRAIN
25
HEPTONSTALL
FELL
25
TRAIL
25
ROAD
25
ROAD
25
TRAIL
24
STAIR
FELL
24
WYCOLLER
FELL
24
TRAIL
21
FELL
18
BISPHAM
ROAD
18
LANCASTER
ROAD
17
TRAIL
17
TRAIL
17
GUISBOROUGH
ULTRA
11
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
11
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
11
PRESTWICH
TRAIL
11
KEIGHLEY
ROAD
11
TRAWDEN
TRAIL
10
BARROWFORD
ROAD
10
BARROWFORD
ROAD
10
ROAD
10
HAWORTH
FELL
10
FELL
04
KESWICK
FELL
04
MENAI BRIDGE
ROAD
04
MENAI BRIDGE
ROAD
03
X COUNTRY