Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Yorkshireman Marathon

FELL RACE ON SUNDAY 11 SEPTEMBER 2011 AT 10.00 AM
DISTANCE
26.2 MILES
ASCENT
3065 FEET
RACE STATS
WINNER 03:20:01  •  WINNER (F) 04:06:51  •  146 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
8th
Paul Brown
03:58:45
+00:38:44
5.5%
10th
Peter Stobbs
04:06:51
+00:46:50
6.8%
44th
Jim Garside
04:31:34
+01:11:33
30.1%
54th
Anthony Hall
04:41:12
+01:21:11
37.0%
110th (21st)
Jenny Garside
05:30:35
+02:10:34
75.3%
FASTEST 10 TAC MEN
03:45:24
Paul Brown
2013
03:45:35
Peter Stobbs
2013
03:53:48
Chris Campbell
2013
03:55:28
Mick Dobson
2015
04:03:05
Matthew Haworth
2010
04:13:11
Craig Storozuk
2017
04:13:11
David Fort
2017
04:13:57
Dave Croll
2009
04:14:17
Kevin Salter
2017
04:17:47
Andrew Haworth
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:16:14
Debbie Earnshaw
2014
04:35:09
Kerrie-Anne Bretherton
2013
04:48:19
Michelle Brooks
2015
05:30:35
Jenny Garside
2011
05:44:29
Deborah Stevenson
2016
September 2011
25
MULTI-TERRAIN
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
24
BURNLEY
FELL RACE
22
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
18
MULTI-TERRAIN
18
ROAD RACE
18
NEWCASTLE
ROAD RACE
17
ILKLEY
TRAIL RACE
17
BUXTON
LDWA
11
ALTHAM
ROAD RACE
11
FELL RACE
11
FELL RACE
03
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE