Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leverhulme (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 18 NOVEMBER 2017 AT 1.35 PM
RACE STATS
WINNER 00:21:01  •  WINNER (F) 00:21:01  •  130 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(18 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th (7th)
Christina Singleton
00:22:57
+00:01:56
5.4%
40th (40th)
Dawn Tibbs
00:26:45
+00:05:44
30.8%
61st (61st)
Jenny McAndrew
00:29:16
+00:08:15
46.9%
68th
Victoria Rogan
00:30:15
+00:09:14
52.3%
70th (70th)
Justine Jordan
00:30:25
+00:09:24
53.8%
80th (80th)
Jean Baistow
00:31:41
+00:10:40
61.5%
81st (81st)
Jill Maxfield
00:31:41
+00:10:40
62.3%
82nd (82nd)
Tracy Parkinson
00:32:01
+00:11:00
63.1%
84th (84th)
Yvonne Sharpe
00:32:05
+00:11:04
64.6%
85th (85th)
Roxanne McIlvenny
00:32:09
+00:11:08
65.4%
91st (91st)
Elaine Corcoran
00:32:53
+00:11:52
70.0%
103rd (103rd)
Karen Windle
00:34:37
+00:13:36
79.2%
108th (108th)
Elouise Sylkie Pemberton
00:35:30
+00:14:29
83.1%
109th (109th)
Lindsay Whitham
00:35:31
+00:14:30
83.8%
110th (110th)
Nichola Fenton-Clough
00:35:32
+00:14:31
84.6%
114th (114th)
Laura Whitwell
00:36:07
+00:15:06
87.7%
117th (117th)
Anne Clark
00:36:39
+00:15:38
90.0%
121st (121st)
Elaine Holdsworth
00:37:33
+00:16:32
93.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:30:15
Victoria Rogan
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:21:36
Christina Singleton
2014
00:23:20
Autumn Pearson
2014
00:24:17
Molly Ralphson
2013
00:24:59
Michelle Brooks
2014
00:26:05
Fiona Hall
2013
00:26:15
Fionnuala Swann
2013
00:26:45
Dawn Tibbs
2017
00:27:13
Jenny McAndrew
2015
00:27:23
Helen Buchan
2013
00:27:52
Nicola Regan
2014
November 2017
26
FELL RACE
26
RELAY
25
X COUNTRY
19
SALWICK
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
PRESTON
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
FELL RACE
18
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
11
X COUNTRY
10
TRAIL RACE
05
KESWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE