Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Chorley (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 11 NOVEMBER 2017 AT 2.15 PM
RACE STATS
WINNER 00:35:59  •  250 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(13 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
53rd
Paul Redman
00:43:49
+00:07:50
21.2%
76th
Martin Greenwood
00:45:41
+00:09:42
30.4%
92nd
Dave Lord
00:46:38
+00:10:39
36.8%
96th
Simon Smith
00:46:56
+00:10:57
38.4%
122nd
Michael Wrigley
00:48:37
+00:12:38
48.8%
127th
Peter Stobbs
00:48:47
+00:12:48
50.8%
153rd
James Crook
00:50:39
+00:14:40
61.2%
170th
David Howard
00:52:01
+00:16:02
68.0%
187th
John McDonald
00:53:23
+00:17:24
74.8%
223rd
Gavin O'Connor
00:57:05
+00:21:06
89.2%
224th
Allan Boult
00:57:09
+00:21:10
89.6%
239th
Colin Smith
01:02:48
+00:26:49
95.6%
248th
David Pickles
01:11:42
+00:35:43
99.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:36
Chris Singleton
2013
00:40:37
Dave Potter
2014
00:40:44
David Edmondson
2014
00:42:39
Steven Gregory
2013
00:42:42
Darren Holland
2013
00:42:56
Graham Rose
2013
00:43:17
Dave Lord
2013
00:43:49
Paul Redman
2017
00:43:55
Barry Brock
2013
00:45:41
Martin Greenwood
2017
November 2017
26
FELL RACE
26
RELAY
25
X COUNTRY
19
SALWICK
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
PRESTON
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
FELL RACE
18
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
11
X COUNTRY
10
TRAIL RACE
05
KESWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE