Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leigh (U13 Boys)
X COUNTRY ON SATURDAY 14 OCTOBER 2017 AT 12.45 PM
RACE STATS
WINNER 00:10:11  •  55 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
14th
William Woodruff
00:11:16
+00:01:05
25.5%
15th
William Rowlands-Whiteoak
00:11:21
+00:01:10
27.3%
25th
William Walker
00:11:39
+00:01:28
45.5%
52nd
Joe Sims
00:13:35
+00:03:24
94.5%
55th
Edward Best
00:15:25
+00:05:14
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:10:25
Charlie Rowlands-Whiteoak
2015
00:11:07
Joe Sims
2016
00:11:16
William Woodruff
2017
00:11:21
William Rowlands-Whiteoak
2017
00:11:22
Harry Beechey
2015
00:11:39
William Walker
2017
00:11:52
Ronnie Smith
2016
00:15:25
Edward Best
2017
October 2017
29
WYCOLLER
FELL RACE
29
ACCRINGTON
ROAD RACE
29
FRANKFURT
ROAD RACE
29
ROAD RACE
28
LLANBERIS
ROAD RACE
22
COLNE
ROAD RACE
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
TRAIL RACE
21
ROAD RACE
15
BLACKPOOL
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
ROAD RACE
14
X COUNTRY
14
X COUNTRY
08
ROAD RACE
08
HAWORTH
FELL RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
TRAIL RACE
07
CALDBECK
ULTRA
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
01
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
RELAY
01
ROAD RACE
01
KINLOCHLEVEN
TRAIL RACE