Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Windmill 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 12 NOVEMBER 2017 AT 11.05 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:36:03  •  WINNER (F) 00:41:00  •  1256 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(21 TOTAL)
RACE TIME
(CHIP TIME)
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
236th
Graham Denney
00:48:57
(00:48:57)
+00:12:54
18.8%
251st
David Barnes
00:49:31
+00:13:28
20.0%
284th
Edward Lee
00:50:22
+00:14:19
22.6%
292nd
Tony Robinson
00:50:39
+00:14:36
23.2%
343rd
Linda Ensby
00:51:49
+00:15:46
27.3%
547th
Lady-Gill Robinson
00:56:04
+00:20:01
43.6%
593rd
Michelle Hall
00:57:11
+00:21:08
47.2%
743rd
Elizabeth Murphy
00:59:57
+00:23:54
59.2%
763rd
Lindsay Gawthrop
01:00:32
+00:24:29
60.7%
791st
Suzanne Davies
01:01:20
+00:25:17
63.0%
846th
Arlene Stewart
01:02:44
+00:26:41
67.4%
851st
Gillian Smith
01:02:49
+00:26:46
67.8%
875th
Lawrence Taylor
01:03:23
+00:27:20
69.7%
920th
Phillip Murphy
01:04:40
+00:28:37
73.2%
1022nd
Lynne Hawthornthwaite
01:08:03
+00:32:00
81.4%
1039th
Liz McCardle
01:09:00
+00:32:57
82.7%
1068th
Michelle Barnsley
01:10:16
+00:34:13
85.0%
1104th
Joanne Reed
01:11:54
+00:35:51
87.9%
1115th
Estelle Dean
01:12:25
+00:36:22
88.8%
1141st
Alexandra Whittle
01:13:49
+00:37:46
90.8%
1150th
Paul Roberts
01:14:15
+00:38:12
91.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:53
Nick Gaskell
2015
00:37:33
Chris Quigley
2013
00:40:02
Daniel Pearson
2015
00:40:10
Mark Fawcett
2013
00:40:21
Adam Howard
2014
00:40:42
John McDonald
2013
00:41:44
Chris Stanley
2015
00:41:47
Dale Grimshaw
2014
00:41:56
David Howard
2016
00:42:17
Michael Wrigley
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:01:02
Ann Hartley
2015
00:45:31
Karen Driver
2015
00:47:13
Tanya Bunkham
2015
00:48:34
Dawn Tibbs
2016
00:51:00
Linda Ensby
2016
00:53:49
Elizabeth Allison
2014
00:55:47
Suzanne Davies
2013
00:56:04
Lady-Gill Robinson
2017
00:57:11
Michelle Hall
2017
00:58:25
Maxine Betts
2016
November 2017
26
FELL RACE
26
RELAY
25
X COUNTRY
19
SALWICK
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
PRESTON
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
FELL RACE
18
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
11
X COUNTRY
10
TRAIL RACE
05
KESWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE