Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lee Mill Fell Relay
RELAY ON SUNDAY 26 NOVEMBER 2017 AT 10.00 AM
DISTANCE
33 MILES
RACE STATS
WINNER 03:32:01  •  WINNER (F) 04:05:51  •  81 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(20 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
17th
Kevin Salter
04:11:46
+00:39:45
21.0%
17th
Adam Wallwork
04:11:46
+00:39:45
21.0%
17th
Craig Storozuk
04:11:46
+00:39:45
21.0%
17th
David Fort
04:11:46
+00:39:45
21.0%
24th
Paul Redman
04:23:11
+00:51:10
29.6%
24th
Peter Stobbs
04:23:11
+00:51:10
29.6%
24th
Kevin Fenton-Clough
04:23:11
+00:51:10
29.6%
24th
Darren Holland
04:23:11
+00:51:10
29.6%
40th
James Crook
04:42:16
+01:10:15
49.4%
40th
Mark Storey
04:42:16
+01:10:15
49.4%
40th
Adrian Blackledge
04:42:16
+01:10:15
49.4%
40th
Matthew Wilcock
04:42:16
+01:10:15
49.4%
51st
Kelly Whiteside
04:58:39
+01:26:38
63.0%
51st
Susie Pedder
04:58:39
+01:26:38
63.0%
51st
Dawn Tibbs
04:58:39
+01:26:38
63.0%
51st
Fiona Hall
04:58:39
+01:26:38
63.0%
74th
Karen Holland
06:30:31
+02:58:30
91.4%
74th
Claire Storozuk
06:30:31
+02:58:30
91.4%
74th
Emily O'Connor
06:30:31
+02:58:30
91.4%
74th
Lucy Brown
06:30:31
+02:58:30
91.4%
FASTEST 10 TAC MEN
03:49:49
Dave Potter
2016
03:49:49
James Williamson
2016
03:49:49
Luke Turner
2016
04:00:37
Mick Dobson
2016
04:00:37
Ian Robinson
2016
04:00:37
Paul Brown
2016
04:00:37
Jim Garside
2016
04:11:46
Adam Wallwork
2017
04:11:46
Kevin Salter
2017
04:11:46
Craig Storozuk
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
04:27:50
Molly Ralphson
2016
04:27:50
Nicola Nuttall
2016
04:27:50
Susie Pedder
2016
04:27:50
Fiona Hall
2016
04:41:29
Ruth Joyce
2016
04:41:29
Louise Baron
2016
04:41:29
Jenny Garside
2016
04:58:39
Kelly Whiteside
2017
04:58:39
Dawn Tibbs
2017
05:10:53
Elizabeth Allison
2016
November 2017
26
FELL RACE
26
RELAY
25
X COUNTRY
19
SALWICK
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
PRESTON
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
FELL RACE
18
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
11
X COUNTRY
10
TRAIL RACE
05
KESWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE