Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Yorkshireman Marathon
FELL RACE ON SUNDAY 10 SEPTEMBER 2017 AT 10.00 AM
DISTANCE
26.2 MILES
ASCENT
3065 FEET
RACE STATS
WINNER 03:26:50  •  WINNER (F) 04:09:12  •  148 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
20th
David Fort
04:13:11
+00:46:21
13.5%
20th
Craig Storozuk
04:13:11
+00:46:21
13.5%
23rd
Kevin Salter
04:14:17
+00:47:27
15.5%
44th
Mark Storey
04:33:42
+01:06:52
29.7%
50th
Adrian Blackledge
04:42:30
+01:15:40
33.8%
74th
John McDonald
05:05:20
+01:38:30
50.0%
94th (20th)
Debbie Earnshaw
05:20:37
+01:53:47
63.5%
136th (36th)
Deborah Stevenson
06:16:54
+02:50:04
91.9%
FASTEST 10 TAC MEN
03:45:24
Paul Brown
2013
03:45:35
Peter Stobbs
2013
03:53:48
Chris Campbell
2013
03:55:28
Mick Dobson
2015
04:03:05
Matthew Haworth
2010
04:13:11
Craig Storozuk
2017
04:13:11
David Fort
2017
04:13:57
Dave Croll
2009
04:14:17
Kevin Salter
2017
04:17:47
Andrew Haworth
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:16:14
Debbie Earnshaw
2014
04:35:09
Kerrie-Anne Bretherton
2013
04:48:19
Michelle Brooks
2015
05:30:35
Jenny Garside
2011
05:44:29
Deborah Stevenson
2016
September 2017
16
WASDALE HEAD
FELL RACE
10
FELL RACE
10
TRAIL RACE
10
FELL RACE
10
FELL RACE
10
NEWCASTLE
ROAD RACE
09
ULTRA
07
WHITWORTH
FELL RACE
05
GOSFORTH
ROAD RACE
03
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
MORECAMBE
ROAD RACE
03
WIGAN
ROAD RACE
02
GLENRIDDING
FELL RACE