Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Ian Terry Memorial 5K
TRAIL RACE ON TUESDAY 11 JULY 2017 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:20  •  WINNER (F) 00:22:04  •  71 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
Ben Walmsley
00:17:43
+00:01:23
7.0%
13th
David Howard
00:20:28
+00:04:08
18.3%
25th
John McDonald
00:22:30
+00:06:10
35.2%
42nd
David Pickles
00:26:27
+00:10:07
59.2%
45th
Andrew Duffy
00:27:13
+00:10:53
63.4%
46th (10th)
Jennifer Townson
00:27:13
+00:10:53
64.8%
47th (11th)
Linda Tattersall
00:28:04
+00:11:44
66.2%
62nd (15th)
Laura Laycock
00:30:37
+00:14:17
87.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:17:43
Ben Walmsley
2017
00:17:49
David Edmondson
2014
00:18:13
Dave Potter
2013
00:20:01
David Howard
2015
00:20:03
Adam Howard
2014
00:22:30
John McDonald
2017
00:22:37
Robert Smith
2014
00:23:34
Colin Smith
2014
00:26:27
David Pickles
2017
00:27:13
Andrew Duffy
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:18:53
Christina Singleton
2014
00:24:55
Jean Baistow
2014
00:27:13
Jennifer Townson
2017
00:28:04
Linda Tattersall
2017
00:28:21
Rachael Duerden
2016
00:30:37
Laura Laycock
2017
July 2017
30
SABDEN
FELL RACE
30
ABBOTS BROMLEY
TRIATHLON
29
CONISTON
ULTRA
28
CONISTON
ULTRA
26
PADIHAM
ROAD RACE
26
BACUP
FELL RACE
20
TODMORDEN
TRAIL RACE
19
WIDDOP
FELL RACE
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
15
LLANBERIS
FELL RACE
15
TRIATHLON
15
AMBLESIDE
ULTRA
11
TRAIL RACE
09
ROAD RACE
06
TOCKHOLES
FELL RACE
06
TODMORDEN
TRAIL RACE
05
TRAIL RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE
04
ROCHDALE
ROAD RACE
02
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
02
ALDERLEY EDGE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
HEPTONSTALL
FELL RACE
01
ULTRA
01
REDDITCH
TRIATHLON
01
ROAD RACE