Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Three Peaks
FELL ON SATURDAY 29 APRIL 2017 AT 10.30 AM
DISTANCE
23.7 MILES
ASCENT
4750 FEET
RACE STATS
WINNER 02:49:38  •  WINNER (F) 03:09:19  •  759 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
312th
Craig Storozuk
04:18:56
+01:29:18
41.1%
328th (36th)
Molly Ralphson
04:20:54
+01:31:16
43.2%
428th
Jamie McIlvenny
04:35:08
+01:45:30
56.4%
513th
Mark Storey
04:48:35
+01:58:57
67.6%
605th (93rd)
Jenny Garside
05:03:59
+02:14:21
79.7%
652nd
Adam Howard
05:15:16
+02:25:38
85.9%
676th
Andrew Braithwaite
05:25:24
+02:35:46
89.1%
676th (106th)
Fionnuala Swann
05:25:24
+02:35:46
89.1%
DNF
William Titley
00:00:00
 
 
DNF
Dale Grimshaw
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
03:34:05
John Whiteside
2016
03:37:43
Nick Gaskell
2016
03:54:12
Heath McDonald-Noble
2013
03:54:48
Peter Stobbs
2011
03:57:17
Paul Brown
2013
03:57:26
Dale Grimshaw
2015
03:57:38
Ryan Belshaw
2013
03:59:57
Mick Dobson
2016
04:00:24
James Williamson
2016
04:00:34
David McCabe
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:09:34
Debbie Earnshaw
2014
04:20:54
Molly Ralphson
2017
04:31:09
Kelly Whiteside
2015
04:31:51
Avril Duckworth
2018
04:44:31
Susie Pedder
2016
04:55:24
Fiona Hall
2014
04:55:50
Kerrie-Anne Bretherton
2018
05:03:59
Jenny Garside
2017
05:06:06
Lucy Brown
2016
05:15:41
Nicola Regan
2015
April 2017
30
ROAD
30
ROAD
30
TRIATHLON
29
CONISTON
FELL
29
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
29
INGLETON
ULTRA
26
WHINLATTER
FELL
26
MULTI-TERRAIN
25
TODMORDEN
FELL
23
FELL
23
FELL
23
BLACKPOOL
ROAD
23
ROAD
23
BOLTON
ROAD
22
FELL
18
MULTI-TERRAIN
17
LITTLEBOROUGH
MULTI-TERRAIN
16
MULTI-TERRAIN
16
ROAD
15
ULTRA
14
ROAD
14
SALFORD
ROAD
12
MULTI-TERRAIN
09
BARROWFORD
ROAD
09
BARROWFORD
ROAD
09
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
09
TRIATHLON
08
FELL
08
BRAITHWAITE
FELL
05
MULTI-TERRAIN
05
LITTLEBOROUGH
ROAD
02
MULTI-TERRAIN
02
BUTTERMERE
TRAIL
02
ROAD
02
02
ROAD
01
BARLEY
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
ROAD
01
SOWERBY BRIDGE
LDWA