Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mike McGee Memorial Cown 5K
MULTI-TERRAIN ON WEDNESDAY 12 APRIL 2017 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:27  •  WINNER (F) 00:19:28  •  87 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
21st
John McDonald
00:20:41
+00:04:14
24.1%
55th
Colin Smith
00:24:53
+00:08:26
63.2%
59th (11th)
Elizabeth Lloyd
00:25:53
+00:09:26
67.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:20:41
John McDonald
2017
00:22:27
Colin Smith
2015
00:24:47
Robert Smith
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
00:25:53
Elizabeth Lloyd
2017
April 2017
30
ROAD
30
ROAD
30
TRIATHLON
29
CONISTON
FELL
29
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
29
INGLETON
ULTRA
26
WHINLATTER
FELL
26
MULTI-TERRAIN
25
TODMORDEN
FELL
23
FELL
23
FELL
23
BLACKPOOL
ROAD
23
ROAD
23
BOLTON
ROAD
22
FELL
18
MULTI-TERRAIN
17
LITTLEBOROUGH
MULTI-TERRAIN
16
MULTI-TERRAIN
16
ROAD
15
ULTRA
14
ROAD
14
SALFORD
ROAD
12
MULTI-TERRAIN
09
BARROWFORD
ROAD
09
BARROWFORD
ROAD
09
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
09
TRIATHLON
08
FELL
08
BRAITHWAITE
FELL
05
MULTI-TERRAIN
05
LITTLEBOROUGH
ROAD
02
MULTI-TERRAIN
02
BUTTERMERE
TRAIL
02
ROAD
02
02
ROAD
01
BARLEY
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
ROAD
01
SOWERBY BRIDGE
LDWA