Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wadsworth Trog
FELL RACE ON SATURDAY 4 FEBRUARY 2017 AT 10.00 AM
DISTANCE
20 MILES
ASCENT
4000 FEET
RACE STATS
WINNER 02:37:26  •  WINNER (F) 02:51:26  •  186 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
John Whiteside
02:48:43
+00:11:17
2.7%
52nd
Jim Garside
03:23:03
+00:45:37
28.0%
73rd
Adam Wallwork
03:34:23
+00:56:57
39.2%
95th
Matthew Wilcock
03:47:00
+01:09:34
51.1%
103rd
Mark Storey
03:51:54
+01:14:28
55.4%
124th (10th)
Susie Pedder
04:01:32
+01:24:06
66.7%
148th
Andrew Graham
04:30:43
+01:53:17
79.6%
FASTEST 10 TAC MEN
02:48:43
John Whiteside
2017
03:08:10
Nick Gaskell
2016
03:09:24
Mick Dobson
2015†
03:23:03
Jim Garside
2017
03:24:00
Frazer Durris
2015†
03:24:14
Chris Campbell
2015†
03:30:49
Peter Stobbs
2011
03:31:39
Ian Winstanley
2015†
03:34:00
James Williamson
2015†
03:34:23
Adam Wallwork
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
03:30:59
Kelly Whiteside
2015†
03:52:31
Debbie Earnshaw
2014
03:59:04
Susie Pedder
2018
04:16:52
Michelle Brooks
2015†
04:16:53
Nicola Regan
2015†
04:18:04
Kerrie-Anne Bretherton
2018
04:36:05
Nicola Nuttall
2016
04:59:32
Jenny Garside
2014
04:59:33
Fiona Hall
2014
February 2017
26
ILKLEY
FELL RACE
26
ROAD RACE
26
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
26
TRAIL RACE
26
TRAIL RACE
26
TRAIL RACE
26
TRAIL RACE
26
ROAD RACE
26
TRIATHLON
26
ROAD RACE
25
TRAIL RACE
25
HALIFAX
FELL RACE
25
BLACKPOOL
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
TRAWDEN
TRAIL RACE
18
TRAIL RACE
18
TODMORDEN
FELL RACE
18
FELL RACE
18
FELL RACE
12
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
12
BARROWFORD
ROAD RACE
12
BARROWFORD
ROAD RACE
11
X COUNTRY
05
ALSAGER
ROAD RACE
05
BLACKBURN
ROAD RACE
05
SOUTHPORT
ROAD RACE
05
BLACKBURN
ROAD RACE
05
HAWKSHEAD
TRAIL RACE
05
SOUTHPORT
ROAD RACE
05
HAWKSHEAD
TRAIL RACE
05
DEWSBURY
ROAD RACE
04
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE