Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Grizedale Trail 26
TRAIL ON SUNDAY 5 FEBRUARY 2017 AT 9.40 AM
DISTANCE
26.2 MILES
RACE STATS
WINNER 02:57:34  •  WINNER (F) 04:22:10  •  169 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Craig Storozuk
04:08:27
+01:10:53
10.7%
37th
Jamie McIlvenny
04:33:12
+01:35:38
21.9%
38th
Matt Renshaw
04:33:30
+01:35:56
22.5%
56th
Adrian Blackledge
04:44:00
+01:46:26
33.1%
FASTEST 10 TAC MEN
03:52:23
Craig Storozuk
2018
03:52:23
David Fort
2018
04:06:42
Paul Redman
2015
04:29:00
Paul Hartley
2014
04:33:12
Jamie McIlvenny
2017
04:33:30
Matt Renshaw
2017
04:38:11
Adrian Blackledge
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
07:08:24
Leonora Anson
2014
February 2017
26
ILKLEY
FELL
26
ROAD
26
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
26
TRAIL
26
ROAD
26
TRIATHLON
26
ROAD
25
TRAIL
25
HALIFAX
FELL
25
BLACKPOOL
ROAD
19
ROAD
19
ROAD
19
TRAWDEN
TRAIL
18
TRAIL
18
TODMORDEN
FELL
18
FELL
18
FELL
12
LITTLEBOROUGH
FELL
12
BARROWFORD
ROAD
12
BARROWFORD
ROAD
11
X COUNTRY
05
ALSAGER
ROAD
05
BLACKBURN
ROAD
05
SOUTHPORT
ROAD
05
BLACKBURN
ROAD
05
HAWKSHEAD
TRAIL
05
SOUTHPORT
ROAD
05
HAWKSHEAD
TRAIL
05
DEWSBURY
ROAD
04
HEBDEN BRIDGE
FELL