Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Grizedale Forest Night Runner
TRAIL RACE ON SATURDAY 10 DECEMBER 2016 AT 7.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:36:39  •  WINNER (F) 00:41:50  •  228 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Craig Storozuk
00:44:26
+00:07:47
7.0%
21st
Adrian Blackledge
00:45:13
+00:08:34
9.2%
28th
Matthew Wilcock
00:47:17
+00:10:38
12.3%
115th
Mick James
01:00:22
+00:23:43
50.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:41:32
David Fort
2017
00:43:32
Adrian Blackledge
2017
00:43:43
Craig Storozuk
2017
00:43:50
Mick Dobson
2017
00:47:17
Matthew Wilcock
2016
01:00:22
Mick James
2016
December 2016
31
HAWORTH
FELL RACE
27
CLITHEROE
ROAD RACE
26
RAWTENSTALL
FELL RACE
18
HAWORTH
FELL RACE
17
TRAIL RACE
11
MYTHOLMROYD
FELL RACE
10
TRAIL RACE
04
ROAD RACE
04
BILSBORROW
ROAD RACE
03
X COUNTRY
03
X COUNTRY
01
MULTI-TERRAIN