Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Sabden Trail
TRAIL ON WEDNESDAY 21 JUNE 2017 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:37:58  •  WINNER (F) 00:44:56  •  197 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(39 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
13th
Kevin Salter
00:42:04
+00:04:06
6.6%
30th
Kevin Fenton-Clough
00:44:33
+00:06:35
15.2%
32nd
Tom Cosway
00:44:42
+00:06:44
16.2%
36th
Neil Smith
00:45:09
+00:07:11
18.3%
56th
David Howard
00:48:05
+00:10:07
28.4%
57th
Andrew Braithwaite
00:48:14
+00:10:16
28.9%
69th
Mark Storey
00:50:07
+00:12:09
35.0%
70th
Anthony Brown
00:50:16
+00:12:18
35.5%
81st
Matthew Scrivener
00:51:18
+00:13:20
41.1%
85th
Stephen White
00:51:47
+00:13:49
43.1%
87th
John McDonald
00:52:00
+00:14:02
44.2%
88th (6th)
Kelly Lovick
00:52:09
+00:14:11
44.7%
91st
Allan Boult
00:52:38
+00:14:40
46.2%
96th (8th)
Dawn Tibbs
00:53:02
+00:15:04
48.7%
105th
Sean Cole
00:54:10
+00:16:12
53.3%
120th
Mark McConville
00:57:24
+00:19:26
60.9%
126th (18th)
Lianne Abram
00:58:50
+00:20:52
64.0%
130th
Phillip Larter
00:59:01
+00:21:03
66.0%
133rd
Neil Willcocks
00:59:38
+00:21:40
67.5%
134th
Graham Odgers
00:59:55
+00:21:57
68.0%
135th
Stephen Scrivener
01:00:00
+00:22:02
68.5%
145th (24th)
Jenny McAndrew
01:02:01
+00:24:03
73.6%
146th
Gareth Towers
01:02:02
+00:24:04
74.1%
149th (26th)
Rachel King
01:02:30
+00:24:32
75.6%
155th (30th)
Emily O'Connor
01:03:22
+00:25:24
78.7%
156th (31st)
Linda Ensby
01:03:23
+00:25:25
79.2%
157th (32nd)
Joanne Brown
01:03:23
+00:25:25
79.7%
160th
Andy Lamb
01:04:10
+00:26:12
81.2%
161st
Colin Smith
01:04:13
+00:26:15
81.7%
164th (35th)
Elizabeth Allison
01:04:28
+00:26:30
83.2%
165th
Lee Ford
01:04:31
+00:26:33
83.8%
166th
Ian Barton
01:05:05
+00:27:07
84.3%
169th (38th)
Charis Rowlands
01:06:07
+00:28:09
85.8%
174th (42nd)
Elaine Corcoran
01:07:14
+00:29:16
88.3%
177th (45th)
Verity Brown
01:08:59
+00:31:01
89.8%
178th (46th)
Joanne Webber
01:09:16
+00:31:18
90.4%
190th (55th)
Anne Clark
01:15:14
+00:37:16
96.4%
193rd (58th)
Elaine Holdsworth
01:17:55
+00:39:57
98.0%
196th (59th)
Diane Ford
01:19:44
+00:41:46
99.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:39:01
Kevin Salter
2018
00:39:11
Marc Smith
2016
00:41:03
Dave Potter
2013
00:41:24
Luke Turner
2016
00:42:04
Tom Cosway
2018
00:42:39
Paul Brown
2012
00:43:11
Dave Croll
2012
00:43:16
Martin Greenwood
2018
00:43:47
Neil Smith
2018
00:44:06
Stephen Hartley
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
00:46:08
Autumn Pearson
2016
00:46:31
Molly Ralphson
2012
00:46:37
Fiona Hall
2013
00:47:25
Avril Duckworth
2018
00:48:50
Nicola Nuttall
2016
00:49:47
Isabel Hartley
2018
00:51:56
Dawn Tibbs
2018
00:52:09
Kelly Lovick
2017
00:52:16
Susie Pedder
2016
00:55:07
Emily O'Connor
2018
June 2017
29
SILSDEN
ROAD
29
RELAY
25
BRAEMAR
TRAIL
25
TRAIL
24
ULTRA
24
FELL
24
FELL
22
FELL
22
TODMORDEN
TRAIL
21
BOLTON ABBEY
TRAIL
21
SABDEN
TRAIL
21
TRAIL
18
ROAD
18
HORWICH
ROAD
18
ROAD
17
PILLING
ROAD
17
ULTRA
17
ULTRA
16
BARROWFORD
ROAD
16
BARROWFORD
ROAD
14
HOLCOMBE BROOK
FELL
11
FELL
11
FELL
11
CATFORTH
ROAD
11
STOKE ON TRENT
ROAD
11
MULTI-TERRAIN
11
MULTI-TERRAIN
10
BARNOLDSWICK
FELL
10
MULTI-TERRAIN
09
NORDEN
ROAD
08
HAWORTH
ROAD
08
FELL
07
TRAIL
07
LITTLEBOROUGH
ROAD
04
FELL
04
FELL
04
FELL
04
ROAD
04
TRIATHLON
03
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
03
KELBROOK
FELL
03
TRAIL
03
ULTRA
01
TRAIL
01
INGLETON
TRAIL