Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Weets
FELL ON SATURDAY 10 JUNE 2017 AT 11.00 AM
DISTANCE
5.4 MILES
ASCENT
1800 FEET
RACE STATS
WINNER 00:39:24  •  WINNER (F) 00:44:28  •  153 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(19 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Kevin Salter
00:46:31
+00:07:07
11.8%
42nd
Andrew Braithwaite
00:50:27
+00:11:03
27.5%
44th
Neil Smith
00:50:57
+00:11:33
28.8%
53rd
Kevin Fenton-Clough
00:51:43
+00:12:19
34.6%
56th
Neil Alderman
00:51:59
+00:12:35
36.6%
61st
Matthew Scrivener
00:52:53
+00:13:29
39.9%
77th
Ian Hollas
00:56:26
+00:17:02
50.3%
83rd
Sean Cole
00:57:32
+00:18:08
54.2%
85th
John McDonald
00:58:06
+00:18:42
55.6%
104th (15th)
Dawn Tibbs
01:01:21
+00:21:57
68.0%
110th
Allan Boult
01:02:33
+00:23:09
71.9%
117th
Robert Smith
01:04:35
+00:25:11
76.5%
127th
Michael Wrigley
01:10:14
+00:30:50
83.0%
130th
Andy Lamb
01:10:48
+00:31:24
85.0%
133rd
Adam Howard
01:11:14
+00:31:50
86.9%
138th (32nd)
Elizabeth Allison
01:14:07
+00:34:43
90.2%
142nd (36th)
Elaine Corcoran
01:14:40
+00:35:16
92.8%
144th
Ian Barton
01:15:36
+00:36:12
94.1%
145th (37th)
Charis Rowlands
01:16:49
+00:37:25
94.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:45
John Whiteside
2016
00:43:33
Nick Gaskell
2014
00:46:23
Ryan Belshaw
2013
00:46:31
Kevin Salter
2017
00:47:00
Peter Stobbs
2009
00:47:28
Andrew Braithwaite
2016
00:47:28
Paul Brown
2016
00:47:30
Tom Cosway
2015
00:47:47
Chris Campbell
2013
00:48:01
Frazer Durris
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:56
Kelly Whiteside
2015
00:52:41
Molly Ralphson
2016
00:53:12
Fiona Hall
2013
00:53:21
Autumn Pearson
2014
00:53:25
Nicola Nuttall
2016
00:55:07
Susie Pedder
2016
00:57:02
Kerrie-Anne Bretherton
2014
01:00:21
Ruth Joyce
2016
01:00:31
Nicola Regan
2015
01:01:21
Dawn Tibbs
2017
June 2017
29
SILSDEN
ROAD
29
RELAY
25
BRAEMAR
TRAIL
25
TRAIL
24
ULTRA
24
FELL
24
FELL
22
FELL
22
TODMORDEN
TRAIL
21
BOLTON ABBEY
TRAIL
21
SABDEN
TRAIL
21
TRAIL
18
ROAD
18
HORWICH
ROAD
18
ROAD
17
PILLING
ROAD
17
ULTRA
17
ULTRA
16
BARROWFORD
ROAD
16
BARROWFORD
ROAD
14
HOLCOMBE BROOK
FELL
11
FELL
11
FELL
11
CATFORTH
ROAD
11
STOKE ON TRENT
ROAD
11
MULTI-TERRAIN
11
MULTI-TERRAIN
10
BARNOLDSWICK
FELL
10
MULTI-TERRAIN
09
NORDEN
ROAD
08
HAWORTH
ROAD
08
FELL
07
TRAIL
07
LITTLEBOROUGH
ROAD
04
FELL
04
FELL
04
FELL
04
ROAD
04
TRIATHLON
03
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
03
KELBROOK
FELL
03
TRAIL
03
ULTRA
01
TRAIL
01
INGLETON
TRAIL