Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
The Hebden
LDWA ON SATURDAY 21 JANUARY 2017 AT 8.00 AM
DISTANCE
22 MILES
ASCENT
4000 FEET
RACE STATS
WINNER 02:56:00  •  WINNER (F) 03:56:23  •  246 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  †2016  •  2015  •  2014  •  †2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(11 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
11th
Jim Garside
03:28:48
+00:32:48
4.5%
15th
Mick Dobson
03:31:15
+00:35:15
6.1%
34th
Paul Brown
03:46:55
+00:50:55
13.8%
53rd
Mark Storey
04:03:57
+01:07:57
21.5%
54th
Craig Storozuk
04:04:05
+01:08:05
22.0%
65th
Peter Stobbs
04:15:01
+01:19:01
26.4%
80th
Andrew Haworth
04:26:51
+01:30:51
32.5%
85th
Matthew Haworth
04:28:27
+01:32:27
34.6%
106th (15th)
Jenny Garside
04:46:25
+01:50:25
43.1%
109th (18th)
Fiona Hall
04:47:08
+01:51:08
44.3%
130th (26th)
Debbie Earnshaw
05:05:00
+02:09:00
52.8%
FASTEST 10 TAC MEN
03:28:48
Jim Garside
2017
03:31:15
Mick Dobson
2017
03:46:55
Paul Brown
2017
03:50:00
Darren Holland
2013†
04:03:57
Mark Storey
2017
04:04:05
Craig Storozuk
2017
04:15:01
Peter Stobbs
2017
04:26:51
Andrew Haworth
2017
04:28:27
Matthew Haworth
2017
04:40:00
Steven Spence
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
04:11:00
Kerrie-Anne Bretherton
2014
04:44:00
Debbie Earnshaw
2014
04:46:25
Jenny Garside
2017
04:47:08
Fiona Hall
2017
04:51:00
Michelle Brooks
2016†
05:21:00
Lucy Brown
2016†
January 2017
29
PRESTON
ROAD RACE
28
TODMORDEN
FELL RACE
28
FELL RACE
22
FELL RACE
22
ROAD RACE
21
MYTHOLMROYD
LDWA
15
HAWORTH
FELL RACE
15
MULTI-TERRAIN
15
ROAD RACE
15
ROAD RACE
14
ULTRA
14
ULTRA
14
TRAIL RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
GARSTANG
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
ROAD RACE
01
FELL RACE
01
ROBIN HOODS BAY
ULTRA