Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Three Peaks
FELL ON SATURDAY 30 APRIL 2016 AT 10.30 AM
DISTANCE
23.7 MILES
ASCENT
4750 FEET
RACE STATS
WINNER 02:48:58  •  WINNER (F) 03:26:47  •  800 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(16 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
55th
John Whiteside
03:34:05
+00:45:07
6.9%
73rd
Nick Gaskell
03:37:43
+00:48:45
9.1%
173rd
Mick Dobson
03:59:57
+01:10:59
21.6%
175th
James Williamson
04:00:24
+01:11:26
21.9%
253rd
Chris Campbell
04:12:46
+01:23:48
31.6%
318th
Frazer Durris
04:21:20
+01:32:22
39.8%
466th (46th)
Susie Pedder
04:44:31
+01:55:33
58.3%
501st
Matthew Wilcock
04:49:18
+02:00:20
62.6%
521st
Andrew Braithwaite
04:52:47
+02:03:49
65.1%
600th (70th)
Lucy Brown
05:06:06
+02:17:08
75.0%
661st
Michael Wrigley
05:17:23
+02:28:25
82.6%
662nd
Paul Brown
05:17:33
+02:28:35
82.8%
700th
John McDonald
05:43:31
+02:54:33
87.5%
700th
Adam Howard
05:43:31
+02:54:33
87.5%
DNF
Michelle Brooks
00:00:00
 
 
DNF
Andrew Graham
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
03:34:05
John Whiteside
2016
03:37:43
Nick Gaskell
2016
03:54:12
Heath McDonald-Noble
2013
03:54:48
Peter Stobbs
2011
03:57:17
Paul Brown
2013
03:57:26
Dale Grimshaw
2015
03:57:38
Ryan Belshaw
2013
03:59:57
Mick Dobson
2016
04:00:24
James Williamson
2016
04:00:34
David McCabe
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:09:34
Debbie Earnshaw
2014
04:20:54
Molly Ralphson
2017
04:31:09
Kelly Whiteside
2015
04:31:51
Avril Duckworth
2018
04:44:31
Susie Pedder
2016
04:55:24
Fiona Hall
2014
04:55:50
Kerrie-Anne Bretherton
2018
05:03:59
Jenny Garside
2017
05:06:06
Lucy Brown
2016
05:15:41
Nicola Regan
2015
April 2016
30
CONISTON
FELL
30
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
27
MULTI-TERRAIN
26
TODMORDEN
FELL
24
BLACKPOOL
ROAD
24
ROAD
24
BLACKPOOL
ROAD
24
BOLTON
ROAD
24
ROAD
18
ROAD
17
ROAD
17
TRIATHLON
16
FELL
16
FELL
16
FELL
16
FELL
16
STRACHAN
FELL
16
FELL
16
ROAD
16
INGLETON
ULTRA
16
TRAIL
13
MULTI-TERRAIN
10
DOWNHAM
FELL
10
FLEETWOOD
ROAD
10
ROAD
10
TRIATHLON
10
ROAD
09
SOWERBY BRIDGE
LDWA
06
MULTI-TERRAIN
06
AMBLESIDE
FELL
06
LITTLEBOROUGH
ROAD
05
HAWORTH
FELL
05
ACCRINGTON
TRAIL
03
CROSSMICHAEL
ROAD
03
ROAD
03
LDWA
03
02
BARLEY
FELL
02
FELL
02
FELL
02
FELL
02
FELL
02
TRAIL