Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Greater Manchester Marathon

ROAD ON SUNDAY 10 APRIL 2016 AT 9.00 AM
DISTANCE
26.2 MILES
RACE STATS
WINNER 02:22:34  •  WINNER (F) 02:48:04  •  9587 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  †2014  •  †2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(14 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
36th
Nick Gaskell
02:40:36
+00:18:02
0.4%
292nd
Adam Howard
02:58:16
+00:35:42
3.0%
599th
Dave Lord
03:07:06
+00:44:32
6.2%
1235th (72nd)
Nicola Nuttall
03:21:49
+00:59:15
12.9%
1500th
Michael Wrigley
03:25:55
+01:03:21
15.6%
3459th
Stephen Hall
03:51:48
+01:29:14
36.1%
3583rd
Andrew Mullen
03:53:13
+01:30:39
37.4%
4711th (868th)
Diane Orrell
04:05:31
+01:42:57
49.1%
5267th
Neil Willcocks
04:13:12
+01:50:38
54.9%
5323rd (1101st)
Deborah Stevenson
04:13:55
+01:51:21
55.5%
5425th
Jonathan Fenney
04:15:34
+01:53:00
56.6%
6339th
Paul Catlow
04:28:57
+02:06:23
66.1%
7801st (2171st)
Joanne Lovick
04:53:57
+02:31:23
81.4%
7914th (2228th)
Michelle Brooks
04:56:36
+02:34:02
82.5%
FASTEST 10 TAC MEN
02:33:16
Chris Singleton
2015†
02:40:36
Nick Gaskell
2016
02:55:51
Dave Lord
2013†
02:57:00
Paul Brown
2018
02:58:16
Adam Howard
2016
03:09:05
David Fort
2017
03:09:08
Kevin Salter
2015†
03:12:46
David McCabe
2017
03:17:05
Kevin Fenton-Clough
2018
03:20:53
Dale Grimshaw
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
02:59:03
Christina Singleton
2015†
03:09:05
Nicola Nuttall
2017
03:30:54
Dany Robson
2015†
03:45:49
Michelle Brooks
2015†
03:53:18
Lorna Balmer
2015†
03:58:54
Deborah Stevenson
2017
04:05:31
Diane Orrell
2016
04:06:03
Rachel Whalley
2015†
04:15:56
Fran Pearson
2017
04:16:33
Jill Maxfield
2015†
April 2016
30
CONISTON
FELL
30
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
27
MULTI-TERRAIN
26
TODMORDEN
FELL
24
BLACKPOOL
ROAD
24
ROAD
24
BLACKPOOL
ROAD
24
BOLTON
ROAD
24
ROAD
18
ROAD
17
ROAD
17
TRIATHLON
16
FELL
16
FELL
16
FELL
16
FELL
16
STRACHAN
FELL
16
FELL
16
ROAD
16
INGLETON
ULTRA
16
TRAIL
13
MULTI-TERRAIN
10
DOWNHAM
FELL
10
FLEETWOOD
ROAD
10
ROAD
10
TRIATHLON
10
ROAD
09
SOWERBY BRIDGE
LDWA
06
MULTI-TERRAIN
06
AMBLESIDE
FELL
06
LITTLEBOROUGH
ROAD
05
HAWORTH
FELL
05
ACCRINGTON
TRAIL
03
CROSSMICHAEL
ROAD
03
ROAD
03
LDWA
03
02
BARLEY
FELL
02
FELL
02
FELL
02
FELL
02
FELL
02
TRAIL