Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Podium 5K (B)
ROAD ON SATURDAY 5 MARCH 2016 AT 6.30 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:39  •  WINNER (F) 00:16:44  •  44 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2018  •  2018  •  2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
19th
Dave Lord
00:18:00
+00:01:21
43.2%
20th
Dave Potter
00:18:03
+00:01:24
45.5%
21st
Adam Howard
00:18:10
+00:01:31
47.7%
23rd
Kevin Salter
00:18:26
+00:01:47
52.3%
31st (7th)
Autumn Pearson
00:19:16
+00:02:37
70.5%
36th
Mark Fawcett
00:20:13
+00:03:34
81.8%
39th
John McDonald
00:21:14
+00:04:35
88.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:17:41
Stephen Hall
2016
00:17:53
Nick Gaskell
2017
00:18:00
Dave Lord
2016
00:18:03
Dave Potter
2016
00:18:10
Adam Howard
2016
00:18:26
Kevin Salter
2016
00:18:32
Jamie Osborne
2017
00:18:42
Simon Smith
2018
00:19:09
Chris Stanley
2014
00:19:22
Jamie Penswick
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:18:31
Christina Singleton
2015
00:19:16
Autumn Pearson
2016
00:20:38
Nicola Nuttall
2016
00:21:22
Abigail Stratton
2018
00:21:29
Jasmine Aherne
2018
00:21:42
Isabel Hartley
2018
00:24:08
Jenny McAndrew
2018
00:25:13
Jill Maxfield
2015
00:28:09
Linda Tattersall
2018
March 2016
30
MULTI-TERRAIN
29
FELL
28
LITTLEBOROUGH
MULTI-TERRAIN
28
MULTI-TERRAIN
27
MULTI-TERRAIN
25
ROAD
25
SALFORD
ROAD
20
SILSDEN
FELL
20
MULTI-TERRAIN
20
LANCASTER
ROAD
20
HEPTONSTALL
FELL
20
HAWKSHEAD
DUATHLON
19
WYCOLLER
FELL
19
CONISTON
ROAD
19
GUISBOROUGH
ULTRA
19
TRAIL
13
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
13
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
13
BISPHAM
ROAD
13
SALISBURY
ROAD
13
PARTINGTON
ROAD
13
ROAD
13
ROAD
12
ROAD
12
SILECROFT
FELL
12
ROAD
12
HAWORTH
FELL
12
FELL
09
BARNOLDSWICK
FELL
06
ROAD
06
ROAD
06
MENAI BRIDGE
ROAD
05
BARROWFORD
ROAD
05
BARROWFORD
ROAD
05