Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Haworth Hobble
FELL ON SATURDAY 12 MARCH 2016 AT 8.00 AM
DISTANCE
32 MILES
ASCENT
4800 FEET
RACE STATS
247 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
6th
Mick Dobson
04:46:30
+04:46:30
2.4%
32nd
Chris Campbell
05:20:24
+05:20:24
13.0%
57th (4th)
Debbie Earnshaw
05:39:19
+05:39:19
23.1%
76th (6th)
Fiona Hall
05:55:10
+05:55:10
30.8%
83rd
Andrew Haworth
05:59:42
+05:59:42
33.6%
112th (11th)
Nicola Nuttall
06:13:50
+06:13:50
45.3%
FASTEST 10 TAC MEN
04:09:10
Chris Singleton
2015
04:46:30
Mick Dobson
2016
04:49:25
Peter Stobbs
2011
05:10:26
Jim Garside
2012
05:18:03
Kevin Salter
2018
05:20:24
Chris Campbell
2016
05:20:29
Matthew Haworth
2012
05:29:40
Andrew Haworth
2018
05:35:19
Anthony Hall
2012
05:55:17
Steven Spence
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
05:39:19
Debbie Earnshaw
2016
05:55:10
Fiona Hall
2016
06:10:03
Kerrie-Anne Bretherton
2014
06:13:50
Nicola Nuttall
2016
06:18:12
Michelle Brooks
2017
March 2016
30
MULTI-TERRAIN
29
FELL
28
LITTLEBOROUGH
MULTI-TERRAIN
28
MULTI-TERRAIN
27
MULTI-TERRAIN
25
ROAD
25
SALFORD
ROAD
20
SILSDEN
FELL
20
MULTI-TERRAIN
20
LANCASTER
ROAD
20
HEPTONSTALL
FELL
20
HAWKSHEAD
DUATHLON
19
WYCOLLER
FELL
19
CONISTON
ROAD
19
GUISBOROUGH
ULTRA
19
TRAIL
13
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
13
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
13
BISPHAM
ROAD
13
SALISBURY
ROAD
13
PARTINGTON
ROAD
13
ROAD
13
ROAD
12
ROAD
12
SILECROFT
FELL
12
ROAD
12
HAWORTH
FELL
12
FELL
09
BARNOLDSWICK
FELL
06
ROAD
06
ROAD
06
MENAI BRIDGE
ROAD
05
BARROWFORD
ROAD
05
BARROWFORD
ROAD
05