Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wadsworth Trog
FELL RACE ON SATURDAY 6 FEBRUARY 2016 AT 10.00 AM
DISTANCE
20 MILES
ASCENT
4000 FEET
RACE STATS
WINNER 02:39:56  •  WINNER (F) 03:14:08  •  159 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(13 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
3rd
John Whiteside
02:56:25
+00:16:29
1.9%
8th
Nick Gaskell
03:08:10
+00:28:14
5.0%
17th
Mick Dobson
03:15:29
+00:35:33
10.7%
54th
Ian Robinson
03:38:30
+00:58:34
34.0%
64th
Matthew Wilcock
03:51:21
+01:11:25
40.3%
65th
Chris Campbell
03:51:31
+01:11:35
40.9%
76th
Andrew Braithwaite
03:57:32
+01:17:36
47.8%
79th (8th)
Susie Pedder
04:00:32
+01:20:36
49.7%
117th
Michael Wrigley
04:35:52
+01:55:56
73.6%
118th (17th)
Nicola Nuttall
04:36:05
+01:56:09
74.2%
119th
Adam Howard
04:36:08
+01:56:12
74.8%
120th (18th)
Michelle Brooks
04:36:10
+01:56:14
75.5%
121st
Andrew Graham
04:37:12
+01:57:16
76.1%
FASTEST 10 TAC MEN
02:48:43
John Whiteside
2017
03:08:10
Nick Gaskell
2016
03:09:24
Mick Dobson
2015†
03:23:03
Jim Garside
2017
03:24:00
Frazer Durris
2015†
03:24:14
Chris Campbell
2015†
03:30:49
Peter Stobbs
2011
03:31:39
Ian Winstanley
2015†
03:34:00
James Williamson
2015†
03:34:23
Adam Wallwork
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
03:30:59
Kelly Whiteside
2015†
03:52:31
Debbie Earnshaw
2014
03:59:04
Susie Pedder
2018
04:16:52
Michelle Brooks
2015†
04:16:53
Nicola Regan
2015†
04:18:04
Kerrie-Anne Bretherton
2018
04:36:05
Nicola Nuttall
2016
04:59:32
Jenny Garside
2014
04:59:33
Fiona Hall
2014
February 2016
28
HUDDERSFIELD
ROAD RACE
28
ROAD RACE
28
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
28
TRAIL RACE
27
TRAIL RACE
27
BLACKPOOL
ROAD RACE
21
ILKLEY
FELL RACE
21
TODMORDEN
FELL RACE
21
ROAD RACE
21
FELL RACE
20
TRAIL RACE
14
ROAD RACE
14
ROAD RACE
14
CALDERVALE
MULTI-TERRAIN
13
X COUNTRY
13
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
07
TODMORDEN
ROAD RACE
07
BLACKBURN
ROAD RACE
07
SOUTHPORT
ROAD RACE
07
DEWSBURY
ROAD RACE
07
LLANDUDNO
ROAD RACE
06
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
05
PORTHTOWAN
ULTRA