Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Trawden 7 Trail
MULTI-TERRAIN ON SUNDAY 3 JULY 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:41:04  •  WINNER (F) 00:47:41  •  258 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(55 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Marc Smith
00:44:11
+00:03:07
2.7%
8th
Nick Gaskell
00:44:20
+00:03:16
3.1%
13th
John Whiteside
00:45:24
+00:04:20
5.0%
21st
Luke Turner
00:46:51
+00:05:47
8.1%
24th
Stephen Hall
00:47:20
+00:06:16
9.3%
25th
Kevin Salter
00:47:25
+00:06:21
9.7%
40th
David Fort
00:50:16
+00:09:12
15.5%
49th
Martin Greenwood
00:51:32
+00:10:28
19.0%
50th
Jonny Russell
00:51:41
+00:10:37
19.4%
54th
Neil Hutchinson
00:52:02
+00:10:58
20.9%
57th
Neil Smith
00:52:10
+00:11:06
22.1%
64th
Kevin Fenton-Clough
00:52:54
+00:11:50
24.8%
66th
John McDonald
00:52:57
+00:11:53
25.6%
70th
Jamie Osborne
00:53:21
+00:12:17
27.1%
77th
Mark Storey
00:53:48
+00:12:44
29.8%
79th (6th)
Nicola Nuttall
00:54:08
+00:13:04
30.6%
91st
Mark Hawthornthwaite
00:55:05
+00:14:01
35.3%
93rd
Anthony Brown
00:55:11
+00:14:07
36.0%
97th
Ian Hollas
00:55:23
+00:14:19
37.6%
99th
James Crook
00:55:28
+00:14:24
38.4%
100th
Chris Emmerson
00:55:30
+00:14:26
38.8%
101st
Chris Crabtree
00:55:33
+00:14:29
39.1%
105th
Andrew Mullen
00:55:55
+00:14:51
40.7%
107th
Simon Dewhurst
00:56:04
+00:15:00
41.5%
110th
Jonathan Fenney
00:56:22
+00:15:18
42.6%
113th
Stephen White
00:56:46
+00:15:42
43.8%
116th
Mark Duerden
00:57:32
+00:16:28
45.0%
120th
Ryan Marsden
00:57:59
+00:16:55
46.5%
129th
Robert Smith
00:58:51
+00:17:47
50.0%
134th (17th)
Justine Jordan
00:59:29
+00:18:25
51.9%
139th
Paul Marsden
01:00:00
+00:18:56
53.9%
140th (19th)
Tanya Bunkham
01:00:08
+00:19:04
54.3%
141st
David Harries
01:00:12
+00:19:08
54.7%
145th (21st)
Fran Pearson
01:00:40
+00:19:36
56.2%
148th
David Farrer
01:00:58
+00:19:54
57.4%
150th
Graham Odgers
01:01:01
+00:19:57
58.1%
151st
Gavin O'Connor
01:01:02
+00:19:58
58.5%
152nd (24th)
Roxanne McIlvenny
01:01:03
+00:19:59
58.9%
156th
Neil Willcocks
01:01:19
+00:20:15
60.5%
157th
Phillip Larter
01:01:22
+00:20:18
60.9%
158th (26th)
Ruth Joyce
01:01:24
+00:20:20
61.2%
165th
Wayne McIntosh
01:01:50
+00:20:46
64.0%
173rd (39th)
Jill Beechey
01:02:51
+00:21:47
67.1%
174th (40th)
Rachel Whalley
01:03:25
+00:22:21
67.4%
189th (47th)
Charis Rowlands
01:05:47
+00:24:43
73.3%
208th
Graham Denney
01:08:13
+00:27:09
80.6%
209th
David Greenwood
01:08:20
+00:27:16
81.0%
210th (57th)
Sally Ralphson
01:08:27
+00:27:23
81.4%
211th (58th)
Verity Brown
01:08:28
+00:27:24
81.8%
213th (59th)
Emily O'Connor
01:08:52
+00:27:48
82.6%
216th (62nd)
Elizabeth Allison
01:09:48
+00:28:44
83.7%
222nd (66th)
Gillian Greenwood
01:11:06
+00:30:02
86.0%
225th (68th)
Yvonne Sharpe
01:11:31
+00:30:27
87.2%
239th (77th)
Rachael Duerden
01:14:39
+00:33:35
92.6%
241st (78th)
Suzanne Davies
01:14:51
+00:33:47
93.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:28
Dave Lord
2013
00:44:11
Marc Smith
2016
00:44:16
Darren Holland
2013
00:44:16
Nicholas Cook
2014
00:44:20
Nick Gaskell
2016
00:44:24
Dave Potter
2013
00:44:27
Chris Quigley
2014
00:44:35
Paul Oldham
2017
00:44:45
Paul Redman
2014
00:44:50
Ryan Belshaw
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:07
Molly Ralphson
2012
00:49:18
Christina Singleton
2013
00:49:57
Autumn Pearson
2014
00:51:08
Fiona Hall
2013
00:51:54
Nicola Nuttall
2012
00:52:56
Annie Sharp
2014
00:52:58
Kelly Whiteside
2015†
00:53:12
Fionnuala Swann
2013
00:53:39
Michelle Brooks
2014
00:56:18
Jenny Garside
2014
July 2016
30
COWLING
FELL RACE
30
FELL RACE
30
SUMMIT
FELL RACE
30
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
BARROWFORD
ROAD RACE
29
CONISTON
ULTRA
29
BARROWFORD
ROAD RACE
28
AMBLESIDE
FELL RACE
27
PADIHAM
ROAD RACE
27
BACUP
FELL RACE
24
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
AMBLESIDE
ULTRA
21
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
WIDDOP
FELL RACE
17
CRACOE
FELL RACE
17
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
17
BOLTON
TRIATHLON
17
ROAD RACE
16
LLANBERIS
FELL RACE
16
ROAD RACE
13
TRAIL RACE
10
NELSON
ROAD RACE
10
LEEDS
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
SILSDEN
ROAD RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
STIRTON
FELL RACE
06
TRAIL RACE
05
TODMORDEN
FELL RACE
03
KESWICK
FELL RACE
03
ROAD RACE
03
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
MULTI-TERRAIN
03
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
REDDITCH
TRIATHLON