Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Weets
FELL ON SATURDAY 11 JUNE 2016 AT 11.00 AM
DISTANCE
5.4 MILES
ASCENT
1800 FEET
RACE STATS
WINNER 00:38:08  •  WINNER (F) 00:45:43  •  137 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(23 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
John Whiteside
00:40:45
+00:02:37
3.6%
24th
Andrew Braithwaite
00:47:28
+00:09:20
17.5%
25th
Paul Brown
00:47:28
+00:09:20
18.2%
48th
Daniel Bolton
00:50:54
+00:12:46
35.0%
50th
Neil Smith
00:51:05
+00:12:57
36.5%
51st
Dean Ralphson
00:51:09
+00:13:01
37.2%
60th
Adrian Blackledge
00:52:35
+00:14:27
43.8%
62nd (8th)
Molly Ralphson
00:52:41
+00:14:33
45.3%
64th (9th)
Nicola Nuttall
00:53:25
+00:15:17
46.7%
68th
Anthony Brown
00:54:42
+00:16:34
49.6%
72nd (12th)
Susie Pedder
00:55:07
+00:16:59
52.6%
74th
Ian Hollas
00:55:20
+00:17:12
54.0%
76th
Kieran Turner
00:55:42
+00:17:34
55.5%
80th
Stephen White
00:56:24
+00:18:16
58.4%
91st
John McDonald
00:58:48
+00:20:40
66.4%
93rd
David Farrer
00:58:56
+00:20:48
67.9%
94th
Wayne McIntosh
00:59:21
+00:21:13
68.6%
95th
Graham Odgers
00:59:54
+00:21:46
69.3%
95th (20th)
Autumn Pearson
00:59:47
+00:21:39
69.3%
99th (22nd)
Ruth Joyce
01:00:21
+00:22:13
72.3%
104th
Robert Smith
01:01:25
+00:23:17
75.9%
117th
Mick James
01:05:14
+00:27:06
85.4%
120th (31st)
Charis Rowlands
01:08:35
+00:30:27
87.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:45
John Whiteside
2016
00:43:33
Nick Gaskell
2014
00:46:15
Tom Cosway
2018
00:46:23
Ryan Belshaw
2013
00:46:31
Kevin Salter
2017
00:47:00
Peter Stobbs
2009
00:47:28
Andrew Braithwaite
2016
00:47:28
Paul Brown
2016
00:47:47
Chris Campbell
2013
00:48:01
Frazer Durris
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:56
Kelly Whiteside
2015
00:52:41
Molly Ralphson
2016
00:53:12
Fiona Hall
2013
00:53:21
Autumn Pearson
2014
00:53:25
Nicola Nuttall
2016
00:55:07
Susie Pedder
2016
00:57:02
Kerrie-Anne Bretherton
2014
01:00:21
Ruth Joyce
2016
01:00:31
Nicola Regan
2015
01:01:21
Dawn Tibbs
2017
June 2016
30
RELAY
25
LANCASTER
ROAD
25
FELL
23
TODMORDEN
TRAIL
22
BORROWDALE
FELL
22
SABDEN
TRAIL
19
ROAD
19
KENDAL
FELL
19
TRAIL
19
SETTLE
FELL
18
BUCKDEN
FELL
18
MIDDLTON-IN-TEESDALE
ULTRA
17
BARROWFORD
ROAD
17
BARROWFORD
ROAD
17
ROAD
17
ROAD
17
ROAD
17
ROAD
16
FELL
14
WORSTHORNE
TRAIL
12
HAWKSWICK
FELL
12
HOWTOWN
FELL
12
NORDEN
FELL
12
CATFORTH
ROAD
11
BROUGHTON-IN-FURNESS
FELL
11
BROUGHTON-IN-FURNESS
FELL
11
BROUGHTON-IN-FURNESS
FELL
11
BARNOLDSWICK
FELL
11
BARNOLDSWICK
FELL
11
BARNOLDSWICK
FELL
11
BARNOLDSWICK
FELL
11
ROAD
10
NORDEN
ROAD
09
HAWORTH
ROAD
08
OTLEY
ROAD
08
HOLCOMBE BROOK
FELL
05
KETTLEWELL
FELL
05
FELL
05
FELL
05
FELL
05
ROAD
05
EDENFIELD
FELL
05
ROAD
05
ULTRA
05
TRIATHLON
04
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
04
KELBROOK
FELL
04
TRAIL
04
ULTRA
02
TRAIL
02
INGLETON
TRAIL
02
HEBDEN BRIDGE
FELL
01
OTLEY
FELL
01
TRAIL
01
MUNGRISEDALE
FELL
01
LITTLEBOROUGH
ROAD