Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Cleveleys (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 13 FEBRUARY 2016 AT 2.30 PM
DISTANCE
9.5 KM
RACE STATS
WINNER 00:37:02  •  234 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
20th
Nick Gaskell
00:39:50
+00:02:48
8.5%
99th
Jamie Osborne
00:45:39
+00:08:37
42.3%
205th
Colin Smith
00:55:19
+00:18:17
87.6%
213th
Mark Pemberton
00:56:59
+00:19:57
91.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:39:50
Nick Gaskell
2016
00:40:55
Dave Potter
2017
00:41:48
David McCabe
2017
00:42:11
Jamie McIlvenny
2017
00:45:33
Kevin Fenton-Clough
2017
00:45:39
Jamie Osborne
2016
00:46:45
James Crook
2017
00:47:37
John McDonald
2017
00:48:32
David Howard
2017
00:48:49
Mark Duerden
2017
February 2016
28
HUDDERSFIELD
ROAD RACE
28
ROAD RACE
28
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
28
TRAIL RACE
27
TRAIL RACE
27
BLACKPOOL
ROAD RACE
21
ILKLEY
FELL RACE
21
TODMORDEN
FELL RACE
21
ROAD RACE
21
FELL RACE
20
TRAIL RACE
14
ROAD RACE
14
ROAD RACE
14
CALDERVALE
MULTI-TERRAIN
13
X COUNTRY
13
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
07
TODMORDEN
ROAD RACE
07
BLACKBURN
ROAD RACE
07
SOUTHPORT
ROAD RACE
07
DEWSBURY
ROAD RACE
07
LLANDUDNO
ROAD RACE
06
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
05
PORTHTOWAN
ULTRA