Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle 3 Peaks
FELL ON SATURDAY 22 AUGUST 2015 AT 10.30 AM
DISTANCE
9.8 MILES
ASCENT
2800 FEET
RACE STATS
WINNER 01:24:47  •  WINNER (F) 01:40:39  •  151 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  †2015  •  2014
FOOTNOTE †
2015 - Around 0.8 miles longer than 2014 race
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
31st
Frazer Durris
01:47:10
+00:22:23
20.5%
89th (10th)
Kerrie-Anne Bretherton
02:06:39
+00:41:52
58.9%
90th
Matthew Wilcock
02:07:14
+00:42:27
59.6%
108th
Wayne McIntosh
02:14:22
+00:49:35
71.5%
113th
John McDonald
02:15:40
+00:50:53
74.8%
135th
Andrew Graham
02:31:18
+01:06:31
89.4%
FASTEST 10 TAC MEN
01:37:04
Calum Grant
2014
01:41:36
Kevin Salter
2017
01:42:46
Tom Cosway
2017
01:47:10
Frazer Durris
2015†
01:52:44
Adam Wallwork
2014
01:54:40
Dale Grimshaw
2014
02:05:37
Andrew Graham
2014
02:07:14
Matthew Wilcock
2015†
02:08:55
John McDonald
2018
02:14:22
Wayne McIntosh
2015†
FASTEST 10 TAC LADIES
01:59:29
Nicola Nuttall
2014
02:03:22
Dawn Tibbs
2018
02:04:52
Michelle Brooks
2014
02:06:39
Kerrie-Anne Bretherton
2015†
02:49:33
Leonora Anson
2014
02:56:35
Tracy Parkinson
2018
02:57:26
Elizabeth Allison
2018
August 2015
31
KESWICK
FELL
30
GRASMERE
FELL
30
GREENWICH
ROAD
30
MULTI-TERRAIN
30
MULTI-TERRAIN
29
LANCASTER
ROAD
29
MALHAM
FELL
29
FELL
29
FELL
29
PENDLETON
FELL
23
WARRINGTON
ROAD
23
ROAD
23
ROAD
23
ROCHDALE
ROAD
23
ROAD
22
BURNSALL
FELL
22
FELL
22
PILLING
ROAD
22
FELL
20
MULTI-TERRAIN
19
LOVECLOUGH
FELL
16
FELL
16
MULTI-TERRAIN
16
SEDBERGH
FELL
15
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
MULTI-TERRAIN
15
ULTRA
12
HASLINGDEN
FELL
09
ROAD
09
TRAWDEN
FELL
09
MULTI-TERRAIN
09
ULVERSTON
MULTI-TERRAIN
08
DUDDON VALLEY
FELL
08
ULTRA
06
TRAIL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
WATERFOOT
FELL
02
WORSTHORNE
TRAIL
02
ROAD
02
FARLETON
FELL
01
ROSTHWAITE
FELL