Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pilgrims Cross
FELL ON WEDNESDAY 12 AUGUST 2015 AT 7.15 PM
DISTANCE
6 MILES
ASCENT
1100 FEET
RACE STATS
WINNER 00:38:20  •  WINNER (F) 00:46:43  •  203 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
9th
Dale Grimshaw
00:43:39
+00:05:19
4.4%
23rd
Darren Holland
00:46:37
+00:08:17
11.3%
135th
Wayne McIntosh
01:00:40
+00:22:20
66.5%
178th (31st)
Charis Rowlands
01:08:04
+00:29:44
87.7%
199th (44th)
Elizabeth Allison
01:16:15
+00:37:55
98.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:41:54
Nick Gaskell
2014
00:43:39
Dale Grimshaw
2015
00:45:50
David Fort
2018
00:46:37
Darren Holland
2015
00:47:11
David Edmondson
2016
00:51:53
Ian Hollas
2013
00:52:15
Andrew Braithwaite
2017
00:53:10
John McDonald
2018
00:57:05
Andrew Graham
2014
00:58:09
Mark McConville
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
00:53:19
Fionnuala Swann
2013
00:56:59
Lucy Brown
2016
01:08:04
Charis Rowlands
2015
01:10:03
Karen Wood
2014
01:10:17
Elizabeth Allison
2018
August 2015
31
KESWICK
FELL
30
GRASMERE
FELL
30
GREENWICH
ROAD
30
MULTI-TERRAIN
30
MULTI-TERRAIN
29
LANCASTER
ROAD
29
MALHAM
FELL
29
FELL
29
FELL
29
PENDLETON
FELL
23
WARRINGTON
ROAD
23
ROAD
23
ROAD
23
ROCHDALE
ROAD
23
ROAD
22
BURNSALL
FELL
22
FELL
22
PILLING
ROAD
22
FELL
20
MULTI-TERRAIN
19
LOVECLOUGH
FELL
16
FELL
16
MULTI-TERRAIN
16
SEDBERGH
FELL
15
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
MULTI-TERRAIN
15
ULTRA
12
HASLINGDEN
FELL
09
ROAD
09
TRAWDEN
FELL
09
MULTI-TERRAIN
09
ULVERSTON
MULTI-TERRAIN
08
DUDDON VALLEY
FELL
08
ULTRA
06
TRAIL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
WATERFOOT
FELL
02
WORSTHORNE
TRAIL
02
ROAD
02
FARLETON
FELL
01
ROSTHWAITE
FELL