Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Greenway 5K
ROAD ON FRIDAY 19 JUNE 2015 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:15:58  •  WINNER (F) 00:18:52  •  152 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  †2015
FOOTNOTE †
2015 - Course slightly short of 5km
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(22 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
Dale Grimshaw
00:16:52
+00:00:54
3.3%
8th
John Whiteside
00:17:10
+00:01:12
5.3%
31st
Daniel Bolton
00:19:01
+00:03:03
20.4%
37th
Adam Howard
00:19:25
+00:03:27
24.3%
42nd
Adrian Blackledge
00:19:42
+00:03:44
27.6%
48th
David Howard
00:19:51
+00:03:53
31.6%
54th
Andrew Braithwaite
00:20:09
+00:04:11
35.5%
55th (4th)
Kelly Whiteside
00:20:12
+00:04:14
36.2%
56th
Mark Fawcett
00:20:12
+00:04:14
36.8%
57th
Anthony Booth
00:20:18
+00:04:20
37.5%
60th
John McDonald
00:20:23
+00:04:25
39.5%
63rd (6th)
Nicola Nuttall
00:20:30
+00:04:32
41.4%
76th (10th)
Justine Jordan
00:21:23
+00:05:25
50.0%
86th
Colin Smith
00:22:06
+00:06:08
56.6%
98th
Robert Smith
00:23:20
+00:07:22
64.5%
104th
Ken Livesey
00:23:50
+00:07:52
68.4%
109th (26th)
Jill Maxfield
00:24:22
+00:08:24
71.7%
114th (30th)
Charis Rowlands
00:25:03
+00:09:05
75.0%
115th (31st)
Victoria Russell
00:25:10
+00:09:12
75.7%
117th (33rd)
Jean Baistow
00:25:25
+00:09:27
77.0%
120th (35th)
Elizabeth Allison
00:25:50
+00:09:52
78.9%
131st (39th)
Joanne Lovick
00:26:57
+00:10:59
86.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:16:48
Nick Gaskell
2017
00:16:52
Dale Grimshaw
2015†
00:17:01
Stephen Hall
2017
00:17:10
John Whiteside
2015†
00:17:45
Ben Walmsley
2017
00:18:28
Luke Turner
2016
00:18:55
Adrian Blackledge
2016
00:19:01
Daniel Bolton
2015†
00:19:09
Kevin Fenton-Clough
2017
00:19:25
Adam Howard
2015†
FASTEST 10 TAC LADIES
00:20:12
Kelly Whiteside
2015†
00:20:30
Nicola Nuttall
2015†
00:21:23
Justine Jordan
2015†
00:22:22
Kelly Lovick
2017
00:22:42
Dawn Tibbs
2017
00:24:22
Jill Maxfield
2015†
00:24:25
Lianne Abram
2017
00:24:46
Lauren Marsden
2017
00:24:47
Nicola Regan
2016
00:24:53
Linda Ensby
2017
June 2015
28
TRAIL
28
ROAD
27
FELL
27
FELL
25
TODMORDEN
TRAIL
25
RELAY
20
BARROWFORD
ROAD
20
BUCKDEN
FELL
19
PADIHAM
ROAD
18
FELL
17
ROAD
16
TODMORDEN
FELL
14
SUTTON
FELL
14
ROAD
14
NORDEN
FELL
14
ROAD
14
CATFORTH
ROAD
13
HOWTOWN
FELL
13
MULTI-TERRAIN
13
BARNOLDSWICK
FELL
12
NORDEN
ROAD
10
OTLEY
ROAD
10
HOLCOMBE BROOK
FELL
09
WORSTHORNE
TRAIL
07
FELL
07
KETTLEWELL
FELL
07
ROAD
07
TRAIL
06
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
06
KELBROOK
FELL
06
FELL
06
TRAIL
06
MULTI-TERRAIN
06
ULTRA
04
TRAIL
04
HEBDEN BRIDGE
FELL
03
TRAIL
03
LITTLEBOROUGH
ROAD
02
CHIPPING
FELL