Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Podium 5K (B)
ROAD ON SATURDAY 14 MARCH 2015 AT 6.30 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:17:04  •  WINNER (F) 00:17:42  •  26 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2018  •  2018  •  2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
8th
Dave Lord
00:18:25
+00:01:21
30.8%
11th
Jamie Osborne
00:18:59
+00:01:55
42.3%
15th
Fraser Snape
00:19:38
+00:02:34
57.7%
16th
Adrian Blackledge
00:19:43
+00:02:39
61.5%
17th (3rd)
Autumn Pearson
00:19:45
+00:02:41
65.4%
22nd
John McDonald
00:20:38
+00:03:34
84.6%
26th (7th)
Jill Maxfield
00:25:13
+00:08:09
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:17:41
Stephen Hall
2016
00:17:53
Nick Gaskell
2017
00:18:00
Dave Lord
2016
00:18:03
Dave Potter
2016
00:18:10
Adam Howard
2016
00:18:26
Kevin Salter
2016
00:18:32
Jamie Osborne
2017
00:18:42
Simon Smith
2018
00:19:09
Chris Stanley
2014
00:19:22
Jamie Penswick
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:18:31
Christina Singleton
2015
00:19:16
Autumn Pearson
2016
00:20:38
Nicola Nuttall
2016
00:21:22
Abigail Stratton
2018
00:21:29
Jasmine Aherne
2018
00:21:42
Isabel Hartley
2018
00:24:08
Jenny McAndrew
2018
00:25:13
Jill Maxfield
2015
00:28:09
Linda Tattersall
2018
March 2015
31
FELL
29
ROAD
29
MULTI-TERRAIN
29
LDWA
29
28
WYCOLLER
FELL
22
SILSDEN
FELL
22
MULTI-TERRAIN
22
BLACKPOOL
ROAD
22
LANCASTER
ROAD
22
HEPTONSTALL
FELL
22
ROAD
21
CONISTON
ROAD
21
GUISBOROUGH
ULTRA
15
CLECKHEATON
ROAD
15
DUATHLON
15
KEIGHLEY
ROAD
14
BARROWFORD
ROAD
14
HAWORTH
FELL
14
FELL
08
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
08
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
08
PARTINGTON
ROAD
07
THRESHFIELD
LDWA
07
THRESHFIELD
LDWA
01
BLACKPOOL
ROAD
01
CARNFORTH
DUATHLON