Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Haworth Hobble

FELL ON SATURDAY 14 MARCH 2015 AT 8.00 AM
DISTANCE
32 MILES
ASCENT
4800 FEET
RACE STATS
WINNER 04:09:10  •  WINNER (F) 05:06:36  •  266 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st
Chris Singleton
04:09:10
+00:00:00
0.4%
54th
Chris Campbell
05:20:59
+01:11:49
20.3%
117th
Steven Spence
05:57:40
+01:48:30
44.0%
118th
Ian Winstanley
05:59:26
+01:50:16
44.4%
179th (24th)
Kerrie-Anne Bretherton
06:39:10
+02:30:00
67.3%
FASTEST 10 TAC MEN
04:09:10
Chris Singleton
2015
04:46:30
Mick Dobson
2016
04:49:25
Peter Stobbs
2011
05:10:26
Jim Garside
2012
05:18:03
Kevin Salter
2018
05:20:24
Chris Campbell
2016
05:20:29
Matthew Haworth
2012
05:29:40
Andrew Haworth
2018
05:35:19
Anthony Hall
2012
05:55:17
Steven Spence
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
05:39:19
Debbie Earnshaw
2016
05:55:10
Fiona Hall
2016
06:10:03
Kerrie-Anne Bretherton
2014
06:13:50
Nicola Nuttall
2016
06:18:12
Michelle Brooks
2017
March 2015
31
FELL
29
ROAD
29
MULTI-TERRAIN
29
LDWA
29
28
WYCOLLER
FELL
22
SILSDEN
FELL
22
MULTI-TERRAIN
22
BLACKPOOL
ROAD
22
LANCASTER
ROAD
22
HEPTONSTALL
FELL
22
ROAD
21
CONISTON
ROAD
21
GUISBOROUGH
ULTRA
15
CLECKHEATON
ROAD
15
DUATHLON
15
KEIGHLEY
ROAD
14
BARROWFORD
ROAD
14
HAWORTH
FELL
14
FELL
08
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
08
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN
08
PARTINGTON
ROAD
07
THRESHFIELD
LDWA
07
THRESHFIELD
LDWA
01
BLACKPOOL
ROAD
01
CARNFORTH
DUATHLON