Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Central Lancashire Half Marathon
ROAD ON SUNDAY 4 JANUARY 2015 AT 10.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:12:46  •  WINNER (F) 01:20:58  •  449 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Nick Gaskell
01:15:56
+00:03:10
0.4%
41st
Chris Stanley
01:29:54
+00:17:08
9.1%
42nd
Fraser Snape
01:29:58
+00:17:12
9.4%
102nd
John McDonald
01:37:58
+00:25:12
22.7%
FASTEST 10 TAC MEN
01:15:56
Nick Gaskell
2015
01:25:45
Chris Quigley
2014
01:29:54
Chris Stanley
2015
01:29:58
Fraser Snape
2015
01:36:45
John McDonald
2013
01:45:27
Richard Milne
2018
01:50:44
Simon Lister
2017
01:53:00
Simon Dewhurst
2016
01:53:48
Graham Denney
2016
01:56:26
Joe Edmundson
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
01:59:30
Victoria Rogan
2018
02:07:47
Lady-Gill Robinson
2018
02:19:38
Pam Blood
2018
02:30:16
Joanne Turner
2018
January 2015
31
HAYFIELD
TRAIL
25
MULTI-TERRAIN
25
ROAD
25
ROAD
24
LAMPLUGH
FELL
18
HAWORTH
FELL
18
ROAD
17
MYTHOLMROYD
LDWA
11
GARSTANG
ROAD
08
FELL
04
STOCKPORT
TRAIL
03
X COUNTRY
03
X COUNTRY
01
FELL
01
MULTI-TERRAIN