Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Haworth Hobble
FELL ON SATURDAY 12 MARCH 2011 AT 8.00 AM
DISTANCE
32 MILES
ASCENT
4800 FEET
RACE STATS
WINNER 04:05:32  •  WINNER (F) 04:48:02  •  273 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
25th
Peter Stobbs
04:49:25
+00:43:53
9.2%
79th
Matthew Haworth
05:32:29
+01:26:57
28.9%
96th
Anthony Hall
05:40:00
+01:34:28
35.2%
FASTEST 10 TAC MEN
04:09:10
Chris Singleton
2015
04:46:30
Mick Dobson
2016
04:49:25
Peter Stobbs
2011
05:10:26
Jim Garside
2012
05:18:03
Kevin Salter
2018
05:20:24
Chris Campbell
2016
05:20:29
Matthew Haworth
2012
05:29:40
Andrew Haworth
2018
05:35:19
Anthony Hall
2012
05:55:17
Steven Spence
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
05:39:19
Debbie Earnshaw
2016
05:55:10
Fiona Hall
2016
06:10:03
Kerrie-Anne Bretherton
2014
06:13:50
Nicola Nuttall
2016
06:18:12
Michelle Brooks
2017
March 2011
29
RAWTENSTALL
FELL
27
ROAD
20
HEPTONSTALL
FELL
13
BURNLEY
ROAD
12
HAWORTH
FELL
06
LANCASTER
ROAD
05
BLACKPOOL
ROAD
05
THRESHFIELD
LDWA