Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Three Peaks
FELL ON SATURDAY 26 APRIL 2014 AT 10.30 AM
DISTANCE
23.7 MILES
ASCENT
4750 FEET
RACE STATS
WINNER 02:53:16  •  WINNER (F) 03:21:32  •  706 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
145th
David McCabe
04:00:34
+01:07:18
20.5%
207th
Steven Gregory
04:09:28
+01:16:12
29.3%
209th (18th)
Debbie Earnshaw
04:09:34
+01:16:18
29.6%
268th
Paul Redman
04:17:47
+01:24:31
38.0%
372nd
William Titley
04:32:39
+01:39:23
52.7%
377th
Paul Hartley
04:33:12
+01:39:56
53.4%
508th
Dean Ralphson
04:53:20
+02:00:04
72.0%
524th (72nd)
Fiona Hall
04:55:24
+02:02:08
74.2%
566th
Steven Spence
05:02:37
+02:09:21
80.2%
670th
John McDonald
05:27:05
+02:33:49
94.9%
FASTEST 10 TAC MEN
03:34:05
John Whiteside
2016
03:37:43
Nick Gaskell
2016
03:54:12
Heath McDonald-Noble
2013
03:54:48
Peter Stobbs
2011
03:57:17
Paul Brown
2013
03:57:26
Dale Grimshaw
2015
03:57:38
Ryan Belshaw
2013
03:59:57
Mick Dobson
2016
04:00:24
James Williamson
2016
04:00:34
David McCabe
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:09:34
Debbie Earnshaw
2014
04:20:54
Molly Ralphson
2017
04:31:09
Kelly Whiteside
2015
04:31:51
Avril Duckworth
2018
04:44:31
Susie Pedder
2016
04:55:24
Fiona Hall
2014
04:55:50
Kerrie-Anne Bretherton
2018
05:03:59
Jenny Garside
2017
05:06:06
Lucy Brown
2016
05:15:41
Nicola Regan
2015
April 2014
26
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
26
INGLETON
ULTRA
25
FELL
21
LITTLEBOROUGH
MULTI-TERRAIN
21
ROAD
20
MULTI-TERRAIN
19
ROAD
18
ROAD
15
HAWORTH
FELL
13
WYCOLLER
FELL
13
BOLTON
ROAD
13
FLEETWOOD
ROAD
13
ROAD
13
DUATHLON
12
BRAITHWAITE
FELL
12
STRACHAN
FELL
12
TRAIL
12
SOWERBY BRIDGE
LDWA
09
MULTI-TERRAIN
08
HAWORTH
FELL
06
FELL
06
FELL
06
ROAD
06
ROAD
06
BLACKPOOL
ROAD
06
ROAD
06
ROAD
06
ROAD
06
TRIATHLON
05
BARLEY
FELL
02
MULTI-TERRAIN
02
LITTLEBOROUGH
ROAD
01
HAWORTH
FELL
01
RAWTENSTALL
FELL