Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Boulsworth
FELL RACE ON SUNDAY 10 AUGUST 2014 AT 10.30 AM
DISTANCE
6.5 MILES
ASCENT
1000 FEET
RACE STATS
WINNER 00:42:26  •  WINNER (F) 00:46:50  •  110 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  †2015  •  †2014
FOOTNOTE †
2014 - Route shortened due to erosion on the usual Boulsworth loop
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(14 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
19th
Paul Redman
00:48:54
+00:06:28
17.3%
43rd
Jamie McIlvenny
00:53:36
+00:11:10
39.1%
49th
Adam Wallwork
00:55:13
+00:12:47
44.5%
51st
John McDonald
00:55:28
+00:13:02
46.4%
54th
Chris Crabtree
00:56:52
+00:14:26
49.1%
61st (8th)
Nicola Nuttall
00:57:40
+00:15:14
55.5%
64th (9th)
Autumn Pearson
00:58:20
+00:15:54
58.2%
70th (10th)
Kerrie-Anne Bretherton
00:59:11
+00:16:45
63.6%
77th (14th)
Jenny Garside
01:00:12
+00:17:46
70.0%
86th
Tim Coyne
01:02:03
+00:19:37
78.2%
89th (18th)
Nicola Regan
01:03:18
+00:20:52
80.9%
95th
Ken Livesey
01:05:43
+00:23:17
86.4%
98th
Colin Smith
01:06:12
+00:23:46
89.1%
106th
James Buxton
01:06:12
+00:23:46
96.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:44:02
John Whiteside
2016
00:47:07
Dale Grimshaw
2015†
00:48:04
Luke Turner
2016
00:48:54
Paul Redman
2014†
00:51:48
Daniel Bolton
2015†
00:51:56
David Fort
2016
00:53:03
Andrew Braithwaite
2015†
00:53:36
Jamie McIlvenny
2014†
00:53:39
Neil Hutchinson
2016
00:53:40
Harry Kaye
2015†
FASTEST 10 TAC LADIES
00:53:11
Kelly Whiteside
2015†
00:56:45
Kerrie-Anne Bretherton
2015†
00:57:10
Nicola Nuttall
2016
00:58:20
Autumn Pearson
2014†
00:58:43
Jenny Garside
2015†
00:59:48
Susie Pedder
2016
01:03:18
Nicola Regan
2014†
01:07:58
Charis Rowlands
2015†
01:12:41
Joanne Brown
2016
01:12:42
Emily O'Connor
2016
August 2014
31
ROAD RACE
31
MULTI-TERRAIN
31
MULTI-TERRAIN
30
ROAD RACE
30
FELL RACE
27
BISPHAM GREEN
FELL RACE
26
FELL RACE
26
KILNSEY
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
25
REETH
FELL RACE
24
ROAD RACE
23
BURNSALL
FELL RACE
23
PENDLETON
FELL RACE
23
ULTRA
21
MULTI-TERRAIN
20
LOVECLOUGH
FELL RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
OLDHAM
ROAD RACE
16
GARGRAVE
FELL RACE
13
HASLINGDEN
FELL RACE
10
ROAD RACE
10
ROAD RACE
10
TRAWDEN
FELL RACE
10
SWITZERLAND
TRAIL RACE
07
TRAIL RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
06
WATERFOOT
FELL RACE
06
TRAIL RACE
03
LANCASTER
ROAD RACE
03
WORSTHORNE
TRAIL RACE
02
ROSTHWAITE
FELL RACE
01
MULTI-TERRAIN