Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Gerry McCabe's Legendary Hendon Brook
ROAD ON SUNDAY 15 JUNE 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.5 MILES
RACE STATS
WINNER 01:23:17  •  WINNER (F) 01:41:23  •  124 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(25 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
10th
Chris Quigley
01:32:48
+00:09:31
8.1%
12th
Dave Potter
01:33:41
+00:10:24
9.7%
18th
Paul Redman
01:36:54
+00:13:37
14.5%
20th
Darren Holland
01:37:23
+00:14:06
16.1%
29th
Graham Rose
01:40:45
+00:17:28
23.4%
38th
Lee Ellis
01:43:29
+00:20:12
30.6%
42nd
Chris Campbell
01:45:12
+00:21:55
33.9%
47th (5th)
Autumn Pearson
01:47:38
+00:24:21
37.9%
48th (6th)
Helen Buchan
01:47:57
+00:24:40
38.7%
50th
John McDonald
01:48:36
+00:25:19
40.3%
54th
Mark Fawcett
01:49:54
+00:26:37
43.5%
62nd
Ken Livesey
01:53:14
+00:29:57
50.0%
64th (10th)
Nicola Nuttall
01:54:30
+00:31:13
51.6%
66th
Dale Grimshaw
01:54:59
+00:31:42
53.2%
69th (13th)
Michelle Brooks
01:55:43
+00:32:26
55.6%
73rd
Lee Booth
01:58:12
+00:34:55
58.9%
83rd
Tim Coyne
02:01:00
+00:37:43
66.9%
85th
Ben Scott
02:02:12
+00:38:55
68.5%
87th (18th)
Rachel Whalley
02:02:53
+00:39:36
70.2%
93rd
David Harries
02:05:37
+00:42:20
75.0%
94th
John Pickles
02:05:50
+00:42:33
75.8%
101st
Simon Lister
02:10:29
+00:47:12
81.5%
106th (24th)
Jean Baistow
02:14:14
+00:50:57
85.5%
113th (27th)
Jill Maxfield
02:18:44
+00:55:27
91.1%
118th (31st)
Karen Holland
02:23:53
+01:00:36
95.2%
FASTEST 10 TAC MEN
01:32:48
Chris Quigley
2014
01:33:12
Dale Grimshaw
2015
01:33:41
Dave Potter
2014
01:33:52
John Whiteside
2016
01:33:56
Graham Rose
2016
01:34:13
Dave Lord
2013
01:34:36
Paul Brown
2013
01:35:08
Kevin Salter
2017
01:36:46
Frazer Durris
2015
01:36:54
Paul Redman
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
01:41:51
Molly Ralphson
2010
01:45:24
Christina Singleton
2013
01:46:00
Kelly Whiteside
2015
01:47:38
Autumn Pearson
2014
01:47:57
Helen Buchan
2014
01:49:32
Debbie Earnshaw
2013
01:52:50
Nicola Nuttall
2012
01:54:47
Fiona Hall
2011
01:55:43
Michelle Brooks
2014
01:57:54
Dawn Tibbs
2017
June 2014
29
ROAD
29
FLEETWOOD
ROAD
29
ROAD
29
TRIATHLON
28
LANCASTER
ROAD
26
TODMORDEN
TRAIL
26
RELAY
22
ROAD
21
COED Y BRENIN
TRAIL
21
BUCKDEN
FELL
19
FELL
18
RELAY
15
SUTTON
FELL
15
HAWKSWICK
FELL
15
FELL
15
BISPHAM
ROAD
15
NORDEN
FELL
14
MULTI-TERRAIN
14
LDWA
13
NORDEN
ROAD
11
OTLEY
ROAD
11
HOLCOMBE BROOK
FELL
10
WORSTHORNE
TRAIL
08
KETTLEWELL
FELL
08
FELL
08
ROAD
08
MORECAMBE
ROAD
08
CHESTER
TRIATHLON
07
BARNOLDSWICK
FELL
07
TRAIL
07
ULTRA
05
TRAIL
05
HEBDEN BRIDGE
FELL
04
LITTLEBOROUGH
ROAD
01
EDENFIELD
FELL
01
PENWORTHAM
MULTI-TERRAIN