Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Wadsworth Trog

FELL ON SATURDAY 8 FEBRUARY 2014 AT 10.00 AM
DISTANCE
20 MILES
ASCENT
4000 FEET
RACE STATS
WINNER 03:00:22  •  WINNER (F) 03:34:57  •  173 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
37th
Peter Stobbs
03:50:50
+00:50:28
21.4%
44th (5th)
Debbie Earnshaw
03:52:31
+00:52:09
25.4%
114th
Dean Ralphson
04:48:56
+01:48:34
65.9%
118th (18th)
Kerrie-Anne Bretherton
04:50:37
+01:50:15
68.2%
119th
Matt Renshaw
04:50:37
+01:50:15
68.8%
134th (21st)
Jenny Garside
04:59:32
+01:59:10
77.5%
135th (22nd)
Fiona Hall
04:59:33
+01:59:11
78.0%
DNF
David Cummings
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
02:48:43
John Whiteside
2017
03:08:10
Nick Gaskell
2016
03:09:24
Mick Dobson
2015†
03:23:03
Jim Garside
2017
03:24:00
Frazer Durris
2015†
03:24:14
Chris Campbell
2015†
03:30:49
Peter Stobbs
2011
03:31:39
Ian Winstanley
2015†
03:34:00
James Williamson
2015†
03:34:23
Adam Wallwork
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
03:30:59
Kelly Whiteside
2015†
03:52:31
Debbie Earnshaw
2014
03:59:04
Susie Pedder
2018
04:16:52
Michelle Brooks
2015†
04:16:53
Nicola Regan
2015†
04:18:04
Kerrie-Anne Bretherton
2018
04:36:05
Nicola Nuttall
2016
04:59:32
Jenny Garside
2014
04:59:33
Fiona Hall
2014
February 2014
23
ROAD
23
HUDDERSFIELD
ROAD
23
HAWKSHEAD
TRAIL
23
POCKLINGTON
ROAD
22
TRAIL
22
TODMORDEN
FELL
16
LITTLEBOROUGH
FELL
09
ROAD
09
SOUTHPORT
ROAD
09
ROAD
08
X COUNTRY
08
HEBDEN BRIDGE
FELL
02
RELAY