Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Ennerdale Trail 50K

ULTRA ON SUNDAY 20 OCTOBER 2013 AT 10.00 AM
DISTANCE
50 KM
RACE STATS
WINNER 03:24:45  •  WINNER (F) 05:10:12  •  94 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
21st
Paul Redman
04:57:05
+01:32:20
22.3%
35th (2nd)
Kerrie-Anne Bretherton
05:29:08
+02:04:23
37.2%
44th
Andrew Haworth
05:46:35
+02:21:50
46.8%
63rd
Matthew Haworth
06:13:41
+02:48:56
67.0%
FASTEST 10 TAC MEN
04:05:29
Chris Singleton
2014
04:52:40
Dave Potter
2014
04:57:05
Paul Redman
2013
05:15:19
Nick Gaskell
2014
05:46:35
Andrew Haworth
2013
06:13:41
Matthew Haworth
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
05:29:08
Kerrie-Anne Bretherton
2013
October 2013
28
ROAD
27
MIDDLETON
TRAIL
27
WYCOLLER
FELL
27
ACCRINGTON
ROAD
26
KETTLEWELL
FELL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
20
ROAD
19
TRAIL
19
X COUNTRY
13
HAWORTH
FELL
13
BLACKPOOL
ROAD
13
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
12
COLNE
ROAD
12
GLASBURY
ULTRA
06
ROAD
06
ROAD
06
RELAY
06
ROAD