Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Bronte Way
FELL RACE ON SUNDAY 27 OCTOBER 2013 AT 11.00 AM
DISTANCE
8 MILES
ASCENT
1150 FEET
RACE STATS
WINNER 00:53:11  •  WINNER (F) 01:01:15  •  180 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009  •  2008
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
24th
Steven Gregory
01:02:42
+00:09:31
13.3%
29th
Darren Holland
01:03:53
+00:10:42
16.1%
32nd
Dave Potter
01:04:24
+00:11:13
17.8%
38th
Daniel Bolton
01:05:31
+00:12:20
21.1%
44th (2nd)
Debbie Earnshaw
01:06:28
+00:13:17
24.4%
53rd
Peter Stobbs
01:07:55
+00:14:44
29.4%
89th
Paul Hartley
01:13:33
+00:20:22
49.4%
105th (11th)
Kerrie-Anne Bretherton
01:17:12
+00:24:01
58.3%
108th
Mark McConville
01:17:33
+00:24:22
60.0%
114th
David Cummings
01:18:32
+00:25:21
63.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:00
John Whiteside
2015
01:01:02
Steven Gregory
2012
01:01:49
Dave Potter
2012
01:02:52
Jim Garside
2011
01:03:13
Dean Ralphson
2010
01:03:36
Peter Stobbs
2009
01:03:53
Darren Holland
2013
01:03:53
David McCabe
2016
01:04:00
Paul Brown
2015
01:04:41
Frazer Durris
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
01:06:28
Debbie Earnshaw
2013
01:06:29
Molly Ralphson
2010
01:16:18
Alison Hoyle
2010
01:16:51
Fionnuala Swann
2008
01:17:12
Kerrie-Anne Bretherton
2013
01:17:48
Michelle Brooks
2014
01:28:54
Karen Wood
2012
01:29:09
Rachel Whalley
2012
01:29:11
Autumn Pearson
2012
01:29:33
Ruth Joyce
2015
October 2013
28
ROAD RACE
27
MIDDLETON
TRAIL RACE
27
WYCOLLER
FELL RACE
27
ACCRINGTON
ROAD RACE
26
KETTLEWELL
FELL RACE
20
ROAD RACE
20
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL RACE
20
ROAD RACE
20
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
X COUNTRY
13
HAWORTH
FELL RACE
13
BLACKPOOL
ROAD RACE
13
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
12
COLNE
ROAD RACE
12
GLASBURY
ULTRA
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
RELAY
06
ROAD RACE