Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Sabden Trail

TRAIL ON SATURDAY 14 SEPTEMBER 2013 AT 10.00 AM
DISTANCE
6 MILES
ASCENT
650 FEET
RACE STATS
WINNER 00:37:52  •  WINNER (F) 00:44:57  •  81 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(12 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
10th
Dave Potter
00:41:03
+00:03:11
12.3%
20th
Calum Grant
00:44:33
+00:06:41
24.7%
24th
Paul Hartley
00:45:38
+00:07:46
29.6%
28th (3rd)
Fiona Hall
00:46:37
+00:08:45
34.6%
35th
Mark Fawcett
00:47:38
+00:09:46
43.2%
39th
John McDonald
00:48:26
+00:10:34
48.1%
43rd
Harry Kaye
00:49:06
+00:11:14
53.1%
46th
David Cummings
00:50:00
+00:12:08
56.8%
51st
Colin Smith
00:51:53
+00:14:01
63.0%
54th
Kevin Smith
00:52:40
+00:14:48
66.7%
64th
Philip Heyworth
00:59:16
+00:21:24
79.0%
74th (16th)
Karen Wood
01:02:03
+00:24:11
91.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:39:11
Marc Smith
2016
00:41:03
Dave Potter
2013
00:41:24
Luke Turner
2016
00:42:04
Kevin Salter
2017
00:42:39
Paul Brown
2012
00:43:07
Tom Cosway
2016
00:43:11
Dave Croll
2012
00:44:17
Dale Grimshaw
2016
00:44:33
Calum Grant
2013
00:44:33
Kevin Fenton-Clough
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:46:08
Autumn Pearson
2016
00:46:31
Molly Ralphson
2012
00:46:37
Fiona Hall
2013
00:48:50
Nicola Nuttall
2016
00:52:09
Kelly Lovick
2017
00:52:16
Susie Pedder
2016
00:53:02
Dawn Tibbs
2017
00:57:10
Karen Wood
2012
00:58:32
Charis Rowlands
2016
00:58:50
Lianne Abram
2017
September 2013
29
BRADFORD
ROAD
29
PRESTON
ROAD
29
PRESTON
ROAD
29
ROAD
28
CLIVIGER
FELL
25
LITTLEBOROUGH
ROAD
22
NEWBOROUGH FOREST
TRIATHLON
22
LITTLEBOROUGH
ROAD
21
WASDALE HEAD
FELL
21
ROAD
21
ROAD
21
AMBLESIDE
FELL
21
MYTHOLMROYD
FELL
21
GUISBOROUGH
ULTRA
21
BUXTON
LDWA
15
ROAD
15
NEWCASTLE
ROAD
15
SHAVINGTON
ROAD
14
LOTHERSDALE
FELL
14
SABDEN
TRAIL
14
WATERFOOT
FELL
14
TRIATHLON
14
ADVENTURE RACE
08
WETHERBY
ROAD
08
FELL
08
ROAD
08
FELL
07
FORT WILLIAM
FELL
07
TRAIL
07
PILLING
ROAD
01
ACCRINGTON
TRAIL
01
BRADLEY
FELL
01
BLACKO
FELL
01
FELL
01
FELL
01
ROAD