Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Haworth Hobble

FELL ON SATURDAY 9 MARCH 2013 AT 8.00 AM
DISTANCE
32 MILES
ASCENT
4800 FEET
RACE STATS
WINNER 04:22:14  •  WINNER (F) 04:58:49  •  315 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
12th
Peter Stobbs
04:50:38
+00:28:24
3.8%
56th
Jim Garside
05:22:25
+01:00:11
17.8%
123rd
Anthony Hall
06:01:23
+01:39:09
39.0%
FASTEST 10 TAC MEN
04:09:10
Chris Singleton
2015
04:46:30
Mick Dobson
2016
04:49:25
Peter Stobbs
2011
05:10:26
Jim Garside
2012
05:18:03
Kevin Salter
2018
05:20:24
Chris Campbell
2016
05:20:29
Matthew Haworth
2012
05:29:40
Andrew Haworth
2018
05:35:19
Anthony Hall
2012
05:55:17
Steven Spence
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
05:39:19
Debbie Earnshaw
2016
05:55:10
Fiona Hall
2016
06:10:03
Kerrie-Anne Bretherton
2014
06:13:50
Nicola Nuttall
2016
06:18:12
Michelle Brooks
2017
March 2013
31
MULTI-TERRAIN
31
TROWSE
ROAD
29
ROAD
29
SALFORD
ROAD
24
BLACKPOOL
ROAD
24
THIRSK
ROAD
17
MULTI-TERRAIN
17
LANCASTER
ROAD
17
HEPTONSTALL
FELL
17
ROAD
17
BARCELONA
ROAD
16
DUATHLON
10
ROAD
10
HAWKSHEAD
DUATHLON
10
MULTI-TERRAIN
10
PARTINGTON
ROAD
09
ROAD
09
FELL
09
HAWORTH
FELL
03
ROAD
03
BOLTON
TRAIL
02
MULTI-TERRAIN
02
BLACKPOOL
ROAD
02
THRESHFIELD
LDWA