Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

David Staff Memorial

FELL RACE ON SUNDAY 27 NOVEMBER 2011 AT 11.30 AM
DISTANCE
5.1 MILES
ASCENT
1200 FEET
RACE STATS
WINNER 00:33:28  •  WINNER (F) 00:42:09  •  177 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  †2015  •  †2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2009  •  2007
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
37th
Simon Kelly
00:41:46
+00:08:18
20.9%
74th
Craig Eccles
00:45:57
+00:12:29
41.8%
84th
Matthew Wilcock
00:46:41
+00:13:13
47.5%
111th
John McDonald
00:49:47
+00:16:19
62.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:30:23
Nick Gaskell
2016
00:36:02
Jamie McIlvenny
2014†
00:36:51
Andrew Braithwaite
2015†
00:37:30
John McDonald
2014†
00:40:57
Dave Croll
2012
00:41:18
Neil Alderman
2007
00:41:46
Simon Kelly
2011
00:42:49
Andrew Graham
2015†
00:43:37
Colin Smith
2015†
00:45:57
Craig Eccles
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
00:40:54
Nicola Nuttall
2015†
00:47:19
Steph Taylor-Bolshaw
2015†
00:48:21
Karen Wood
2015†
00:50:29
Verity Brown
2015†
November 2011
27
FELL RACE
26
PRESTON
ROAD RACE
20
PRESTON
ROAD RACE
19
FELL RACE
13
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
12
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
06
KESWICK
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
05
TODMORDEN
FELL RACE